Mitt bland allt, höstmarknad och stormbyar och allt vad det har varit, så har jag och Annika hunnit med två av det jag gillar allra mest: frukost på Copperhill och ett varv runt Totthummeln. Såklart regnade det – och nu när vi sitter inne och värmer oss framför brasa så är det sol och blå himmel.

Det var lerigt men härligt, och att det regnade brydde vi oss inte om förrän vi kom ut ur skogen. Man kan inte bli mer än blöt liksom. Kanske lite kall också. Men – det är just därför man ska ha bra grejer grejer på sig.

Mina Inov8 X-talon har jag haft sedan dackefejden och det är verkligen dags för nya eftersom jag slitit ut en och annan dubb – men jag kan inte förmå mig att slänga dem eftersom de är så bra. Kläderna kommer från Craft; det är lite tjockare tights med flossad insida (inte lika varma som Craft WP stretch) och en rätt så tunn jacka – men med bra underställ under. Och så funktionsmössa såklart (den sorten som andas) och vantar i funktionsmaterial (de som jag hyllat så många gånger förr).

[insert]
craft brilliance[/insert][insert] totthummeln runt[/insert][insert] totthummeln runt[/insert][insert] Inov8 x-talon[/insert] Jacka & tights // Craft brilliance (pr light jacket och thermal tights). Skorna är gamla trotjänare från Inov8.

0