Jag blev serverad en magisk kväll i Åre med en kvällsol som smekte livet varmt och ömt. Det fanns inget annan alternativ än att gå ut och ta vara på den. Sådana här kvällar ska man uppleva på riktigt!

Jag drog på mig några sprillans nya plagg ur höstkollektionen från Craft Sportswear, satte på mig lurarna och promenerade iväg längs den 40 mil långa pilgrimsleden som börjar i Selånger och fortsätter ända till Trondheim. På vägen passerar leden Åre – och mitt hus.

Mitt sikte var inte inställt på 40 mil utan snarare 5 kilometer eller så. Jag tog några löpsteg på den flacka grusvägen men kände inte för det, så jag saktade ner och gjorde så som kroppen sa åt mig istället.

Jag försöker lyssna på den så ofta jag kan, den där kroppen. Den är både fascinerande och finurlig och så otroligt smart. Den förtjänar din omtanke och din respekt – den är din för resten av ditt liv.

[insert]höst i åre

[/insert][insert]craft sportswear höst i åre[/insert][insert] höst i åre[/insert][insert] höst i åre[/insert][insert] craft sportswear höst i åre[/insert][insert] höst i åre[/insert][insert] höst i åre[/insert][insert] craft pr tights[/insert]Tröja & tights // Craft Sportswear

0