Jag har gått och blivit 33. Jag passade på att smuggla upp ett gäng härliga vänner till det rum på Grand Hotel jag bokat för eftermiddagsbubbel och tårta. Påpassligt nog hade jag utsikt mot nästan hela Stockholm: från söders höjder till Slussen, gamla stan och slottet och Kungsträdgården. Solen sken och det hände saker utanför fönstret nästan hela tiden; bröllopsekipage i häst och vagn, en massa cyklister som firade någon form av cykeldag, en vänlig demonstration och massor med luftballonger.

När alla gått hem kilade jag och Grabben ner till spa-avdelningen en sväng innan vi beställde upp room service. Fnissande satt vi och åt på fint dukat bord med linneduk och finservetter, blommor och tjusiga bestick – i vårt eget lilla hotellrum. Allt som fattades var en butler som kunde fylla på i glasen.

Efteråt låg vi proppmätta på sängen (främst för att min sambo beställt in dubbla varmrätter…) och hörde nattlivet där utanför. Vi gick en sväng på stan, såg en sen kvällsfilm på tv och när det började bli natt på riktigt låg dimman tät över city och det var ungefär då, när det blivit söndag, som jag började fylla år på riktigt.

Födelsedagen avslutade jag här uppe i Åre, med middag tillsammans med mina föräldrar som är här och hälsar på. Det är väldigt lägligt att fira i dagarna 3 när man fyller just 33! Tack så mycket för fina gratulationer i alla sociala medier, för sms och presenter!

[insert]grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert][insert]grand hotel stockholm[/insert][insert]grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert][insert]grand hotel stockholm[/insert][insert]grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert][insert]grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert][insert] grand hotel stockholm[/insert]

0