Jag är nere i Stockholm på jobb och födelsedagsfirande. Igår bjöd min marathonkille mig på middag på Ekstedt (om du är intresserad av fler restauranger med Michelinstjärnor ska du kolla här) efter en drink på Brasserie Godot (alltid goda drinkar – testa “very berry”). En himla härlig kväll som avslutades med en påse smågodis. Kontraster!

Idag fortsätter livet med stjärnor; denna gång från glittrande guld och diamanter. Förr om åren jobbade jag väldigt mycket med PR för smyckesbranschen och det har blivit lite revival med det så idag är jag omgiven av guld och diamanter. Jag har precis varit på Moderådets trendspaning och det är så många parallella trender att jag blir lite snurrig. Svart och vitt (mycket vitt för att vara höst), rena och enkla linjer, tweed, guld och glam, “do it yourself”, “back to the roots” och “gammal klokskap”. 60-tal och 30-tal. Såhär kan det se ut:

[insert]IMG_1192 catwalk[/insert][insert] IMG_1203 catwalk[/insert][insert] IMG_1207 catwalk[/insert][insert] IMG_1229 catwalk[/insert]

0