Om du inte redan har röstat så bör du göra det omedelbart. Röstar man inte har man inte rätt att tycka något om någonting tycker jag – och framförallt ingen rätt att gnälla.

Igår kväll var jag hemma hos mina föräldrar på middag tillsammans med en av mina bröder. Stora delar av kvällen ägnades åt prat om politik och filosofi. Vi pratade om alla människors lika värde och vad det egentligen betyder. Vi röstar inte på samma partier – men vi röstar (på partier som tror på människan), och det är det som är det viktiga.

Just nu är jag hemma hos min kompis Ella och hennes prickiga Alice och ikväll somnar jag till tystnad och fjälluft i vanlig ordning. Jag har haft en bra helg på många sätt och ska se till att göra mig en fantastisk ny vecka!

[insert]alice lightleak[/insert][insert]

ella[/insert][insert]

alice[/insert][insert]sara[/insert]

0