Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Apple health

Idag landade en iPhone 6 på mitt bord. En vacker sak – vi hittade varandra direkt. Jag valde en telefon i guld (jag har haft svart och silver sedan förut, så jag varierar mig) och hittade genast till den inbyggda appen med ett hjärta som symbol: den heter hälsa.

Hälsa är ingen nationell trend. Hälsa och framförallt life logging är en internationell megagrej – på så många olika plan. Det handlar om allt från hjälpmedel till svårt sjuka till oss som ”bara” vill hålla koll på antal steg och sådant.

Appen lägger till data från t.ex. Nikes hälsoband eller Garmin Connect som jag använder just nu – även om jag väntar med stor spänning på Apple watch. Man kan också skapa mer av ett medicinskt ID där ICE (in case of emergency) kan visas från låst skärm till exmpel. Det hela är början till en hälsorevolution enligt Apple.

apple iphone 6 health

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh, härligt! Jag ska beställa nu också – kan dock inte bestämma mig för om jag ska ta plus eller den mindre. Stor skärm är ju härligt, men den var lite svårhanterad om en vill skriva med en hand. Den är ju nästan som en iPad.
  Något jag gillar mindre med nya iPhone är att de gått mot Samsungs plastighet. Har gillat den rejäla känslan med de hårda kanterna och ”tyngden”. Hoppas den inte är plastig dock, utan bara lätt.

  Katten - Bucket Life 2014-09-30 22:45:33 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Åh men vad spännande 😀 längtar till jag får min!

  Sara 2014-09-30 19:35:44 http://www.saralene.blogg.se
  Svara
 • Åh, jag längtar verkligen tills min landar i brevlådan också! Förmodligen hittar den till mig imorgon eller på onsdag (kan knappt bärga mig). Jag beställde också en guld och är precis som du lika nyfiken på hälsoappen! Ska bli extremt spännande! 😀

  MarathonEmma 2014-09-29 23:00:34 http://www.marathonemma.se/blogg
  Svara
 • Ååååh ja tack!

  Dietandthecity/Alex 2014-09-29 22:16:29 http://dietandthecity.styledevie.se/
  Svara
 • Intressant. Den ska jag in och kika på =)

  Mari 2014-09-29 21:35:56 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind