Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Playground

Hur det går med min styrketräning som jag skulle fokusera på i höst? Tackar som frågar – jag tycker att det går rätt okej ändå. Det var länge sedan jag tränade såhär mycket styrka! Ikväll var det dags för veckans andra pass ihop med vänner – det är ett himla kul sätt att umgås på!

Vi rullade ut 5 stationer och så körde vi 3 set på varje station. För egen del fokuserade jag på styrkan och skippade konditionsträningen mellan stationerna – fast jag kom på att huset som jag bor i ligger precis på toppen av en minibacke som skulle göra susen för pulstoppen mellan varven.

I takt med solnedgången var det fler som tränade här ute. I våras, när snön smälte och det blev allt varmare, så slog det mig verkligen vilken lekplats jag bor i. En lekplats för vuxna dessutom! Människor cyklar landsväg och mtb och downhill och i dirten, paddlar kajak och sup:ar, springer trail och springer asfalt, åker rullskidor och fiskar och allt annat man kan tänka sig.

Livet i en liten, liten turistby (ja den är liten även om den också är norra europas största skidområde – och ett av världens bästa) är inte alltid på topp men gillar man att vara ute, och har tillgång till utrustning (vilket är dyrt och därmed en nackdel) så är detta ett paradis.

träning i åre traningsgladje.se träning i åre traningsgladje.se träning i åre traningsgladje.se träning i åre traningsgladje.se träning i åre traningsgladje.se träning i åre traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind