Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Våga fråga!

För ungefär ett år sedan gjorde jag ”den stora frågepodden” – ett podavsnitt där jag svarade på alla era frågor om allt mellan himmel och gjord. Den spelade jag in i Florida (tänk vad man minns detaljer).

Nu är det dags för en favorit i repris för konstigt nog (tycker jag) så är det avsnittet det som är allra mest nedladdat!

Ställ din fråga i kommentarsfältet eller maila till traningsgladje at gmail.com – du kan fråga om allt och jag svarar på det mesta! Vill du veta vad jag tycker om skolgympan, vad jag drömmer om, hur jag trivs i Åre eller vad jag egentligen tycker om sådant jag sällan skriver om? Fråga!

höst i åre traningsgladje.se höst i åre traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Och jag ääälskar dina foton. Vad har du för kamera, hur tänker du när du plåtar, tar det inte mycket tid? Eller är det en del av ditt jobb, att marknadsföra dig själv, eller är det hobby? Och vad jobbar du med sötnos????
  Kram Alex 🙂

  Dietandthecity/Alex 2014-09-18 21:01:58 http://dietandthecity.styledevie.se/
  Svara
 • Annika – du ska alltid twista till det 🙂

  Emilia 2014-09-18 16:37:24 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Hur skulle ditt liv se ut om du inte hade bloggen; jobb, träning, umgänge, mat, tiden osv

  Annika - strongday.se 2014-09-18 15:01:54 http://strongday.se
  Svara
 • Okej!
  here we go, mina frågor är mer formulerade som meningar att avsluta!

  * Jag kan inte leva utan XXXXX
  * Det värsta yrke jag skulle kunna tänka mig är XXXXX
  * Pengar för mig betyder XXXXX
  * Du skulle aldrig kunna tvinga mig äta XXXXX (maträtt åsyftas!)
  * Jag önskar att när jag var 20 år så hade jag vetat att XXXXX
  * Om jag vann 10 miljoner skulle jag XXXXX

  Johanna 2014-09-18 08:50:34
  Svara
 • Samma fråga som Erika som kommenterade i början!!
  Det här med stora val i livet. Förändringar. Våga byta jobb och framför allt, våga följa sina drömmar. Det låter fint när man säger det. Men hur ser du på det och vad har du för tips på att våga bryta sig loss? 🙂

  Vad har du för drömmar? Vad vill du göra härnäst? Du brukar alltid ha så mycket roligt planerat, men även lite mer långsiktigt.

  Flummiga frågor men du kanske förstår 🙂
  Kram!

  Frida Matsdotter 2014-09-18 08:15:20 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Hej! Jag tycker du har en sådan sjukt cool inställning till träning/hälsa/mat osv. Jag älskar din blogg som helhet, men ett stort pluss är att (missta mig inte) storleken kroppsligt inte har någon som helst betydelse till vad man vill göra och av vad jag kan ha tydat under de år jag följt dig, så verkar det inte fastna hos… då menar jag det som kvällspressen skriver om nästan varje dag, det som samhället har byggt upp till ideal, som många kanske eftersträvar eller kanske påverkar en på annat sätt. Kroppsidealet som många kanske vill strunta i men att det påverkar oss så mycket att det för vissa inte går att koppla bort. Ett ideal som inte borde finnas, just för att ALLA ser olika ut/ALLA är olika och ALLA ska vara olika. Jag menar det ska inte vara någon betydelse på om man har strl 36 eller 42 etc, för alla är lika mycket värda för det. Men att det ändå samlar på en endel hjärnspöken. Jag själv försöker verkligen inte tänka på den där siffran på vågen, eller ett visst plagg som inte passar formen. Men ändå går vissa tankar åt det, kunde inte siffran visa lite lägre för att självförtroendet ska få en boost.

  Så nu till frågan: Har du alltid haft samma syn som du har idag? Eller har du någon gång tränat/ätit osv för att ”passa in”, för att få siffran på vågen lite lägre eller måttbandet lite snävare? För att sedan med tiden inse vad som är det bästa och framförallt förstå att det kroppsliga inte ska vara en norm i samhället?

  Det skulle vara spännande att få höra ditt resonemang, och som sagt!! Jag tycker du är stencool, har mycket bra värderingar, superbra fotograf och bloggskrivare. Podden får inte glömmas bort, den heller!! Mvh Clara

  Clara Edvinsson 2014-09-17 22:33:56 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
 • Jag kom på en fråga till.
  Min bild av dig är att du är väldigt framgångsrik i det du gör. Känner du nånsin prestationsångest/
  prestationskrav eller tänker du mer att ”jag gör så gott jag kan och mer kan jag inte göra”
  Anledningen till att jag frågar är att jag lätt känner det själv och tycker det är så jobbigt.

  Madelaine 2014-09-17 21:55:15 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Lisa, jag reagerar mest på dags som om det vore nåt tidsbestämt eller nåt som görs i en handvändning. Jag tror absolut att det är jätteviktigt i mångas liv men det är inget som händer per automatik eller är självklart. ”Är du intresserad av att…” känns lite mindre värderande men jag fattar så klart att du inte menade något illa eller så. Det är ju inget en bara bestämmer själv bara för att en är i en viss ålder eller så.

  Jeanna 2014-09-17 19:52:26 http://Minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Jag undrar om du har några ”guilty pleasures” och i så fall vad? 🙂

  Karin 2014-09-17 19:51:24
  Svara
 • Jag undrar när vi ska planera en foto- och träningsresa till Island 😛

  Katta - Bucketlife 2014-09-17 19:26:02 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Jag undrar hur du började din framgångsrika bana? Alltså hur har du skapat alla kontakter till höger och vänster?
  Har det varit en plan du haft eller har det bara blivit så.
  Jag tänker nu både arbetsmässigt i ”webbvärlden” (eller vad det nu kallas) och i träningsvärlden.

  Madelaine 2014-09-17 19:00:04 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Oj, jag ber så hemskt mycket om ursäkt Sara om jag var burdus. Blev förvånad av de negativa kommentarena här på min fråga eftersom jag inte såg något fel i att fråga detta. Jag kanske är gammeldags. Att gifta mig och skaffa barn har för mig varit det största i mitt liv nämligen. Du får verkligen ursäkta om jag blev för privat!!

  Lisa 2014-09-17 17:51:02
  Svara
 • Instämmer med föregående talare ang. frågan om barn, otroligt oartig och otrevlig fråga som jag inte tycker att man ska ställa till någon bara sådär. Det är var och ens ensak.
  Nu till min fråga:
  Om man bara har ett par dagar i Åre och enbart har tid till ett löppass, vilken runda/led tycker du man ska ta? Är väldigt svag för fina stigar och mycket skog 🙂

  Helena 2014-09-17 17:28:07
  Svara
 • Men alltså Lisa dags att gifta sig och skaffa barn?! Trodde ingen sa såna saker längre.

  Jeanna 2014-09-17 14:37:40 http://Minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Jag undrar hur man blir vän med sin kropp och hur man kommer fram till inställningen att träningen är just för träningsglädjens skull och inte för att räkna kilon hit eller dit? Hur gör du för att hitta träningsbalansen och inte hamna i den där träningshetsen som verkar så lätt att fastna i? Det känns som att ”strong is the new skinny” har slagit över och att det är samma hetsande och mätande som i många andra sammanhang. Det känns som att frågan blir lite spretig men du är en av mina förebilder när det gäller just träningsglädje och det är till din blogg/instagram jag söker mig när det känns som att glädjen har ersatts av hetsen och jag får alltid möjligheten att stanna upp här och reflektera över -varför- jag tränar. Det här kanske främst är en fråga som alla vi med bakgrund i ätstörningar har svårt att hitta balansen i när man vill börja träna på ett sunt sätt men det vore intressant att höra din syn och tankar på hur man låter just träningsglädjen vara glädje och att det är tillräckligt!

  Lo 2014-09-17 14:09:35
  Svara
 • Hej! Jag undrar vad du drömmer om, stort som smått? Men även dina topp fem saker som du redan gjort. Ha de gott!

  Karin 2014-09-17 14:07:06
  Svara
 • Hej!
  Tycker din blogg är så inspirerande och gillar dina podcast!!
  Jag har problem med att komma igång med träningen för tillfället. Älskar att röra på mig men just nu hittar jag ingen träningsform som passar. Trött att gå på det gym jag alltid gått på. Finns inte längre några klasser som jag känner mig sugen på att testa och trångt och mycket folk på gymet. Sprang/joggade under en tid men fick ont i knät så nu blev det inget av det heller.
  Har du några tips du kan dela med dig av? hur gör du för att inte tröttna på träningen? Har svårt med tålamodet så om jag ska ta upp löpningen igen så blir jag ivrig och vill direkt vara på samma nivå som jag varit på tidigare. Hur gör du om du får en skada, hur hittar du alternativa sätt att träna?
  Hoppas det inte blev för rörigt med alla frågor 🙂
  Ha en fantastisk höst, njuter av alla dina bilder från Åre! 🙂
  Kram

  Kristina 2014-09-17 14:02:38
  Svara
 • Jag spinner vidare på Mias tema och går rakt på sak 😉 Är det inte dags att gifta sig och skaffa barn ? ( inte för att man måste någotdera)

  Lisa 2014-09-17 12:32:50
  Svara
 • Kanske för privat…
  Men du talar aldrig om relation och kärlek fast vi vet ju att du lever i en relation =)
  Vore intressant med din syn på ”det perfekta förhållandet” ur DIN synvinkel såklart!

  Mia 2014-09-17 11:45:19
  Svara
 • Hur har dina intressen sett ut i alla år? Hur kom du in på den bana i karriären du är på ?

  mari 2014-09-17 11:26:29 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Hej!
  Jag tycker att du är tuff och inspirerande! Så nu undrar jag vad du egentligen jobbar med i Åre? 🙂

  Jenny 2014-09-17 10:48:26
  Svara
 • Åh vad roligt!
  Jag undrar hur du tänker och känner när du står inför en förändring i livet? Du verkar vara så modig och ha stor tilltro till dig själv. Blir du nervös och ängslig av dig när du till exempel flyttade till Åre och fick nytt jobb (nu blev jag osäker om det var nytt jobb för dig, du kanske behöll samma jobb men på ny ort? Rätta mig om jag misstagit mig 🙂 ) Anledningen till funderingen/frågan är att jag själv ofta slits mellan positiva tankar inför nya förändringar i livet (och då tänker jag främst på större förändringar som att byta jobb, flytta och sånt) och samtidigt ofta får ångest och oro och tänker katastroftankar. Det visar ju sig ofta vara helt onödigt ändå, men ändå lär en sig aldrig. Nyfiken på hur du tänker, känner och eventuellt tacklar orostankar, du är ju så klok. Kram!

  Erika 2014-09-17 08:22:07 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Jag har nog ingen fråga men har kommit på att jag nog tagit efter dig lite i att sätta upp mål. Att göra saker en gång bara för sakens skull typ. Jag har börjat vilja göra saker jag aldrig skulle ens tänka tanken att göra förr. 🙂

  Lina 2014-09-17 08:14:20 http://www.kreativ-halsa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje