Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stockholm

Jag är på väg ner till Stockholm över helgen. Idag ska jag träffa min osteopat och kolla hur det är med ryggen (mycket bättre känns det som!) och imorgon ska jag fylla på mina ögonfransar hos bästa Ullis på Puder. Förutom det ska jag hänga med en efterlängtad vän som en gång i tiden passade på att flytta utomlands exakt samma vecka som jag flyttade från Halmstad till Stockholm. Nu är hon tillbaka i huvudstan igen – men det är inte jag.

Träningskläderna ligger nerpackade. Om jag ska hålla den här planen kommer det bli en riktig träningshelg.

Hur ser er helg ut? Berätta: vad ska du göra? Vad ser du fram emot?

craft sportswear sara draklandaTights & jacka // Craft Sportswear

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag ska springa en runda idag efter en sjukt stor röjning av småpryttlar i hemmet (jo, så är det när man bor på samma plats hela tiden förstår du! Det samlar (mystiskt och pga osynliga pryttelutspridare) på sig äckligt mycket skit! 🙂 ). Imorgon går vi hela familjen och nyttjar vår mänskliga rättighet/gör vår demokratiska plikt. Extra viktigt tycker jag. Och så ska jag prova på ett familjeyogapass med min snart-tioåring som verkar redo att hänga på sånt! Trevlig helg!!

  nina L 2014-09-13 11:50:39
  Svara
 • Have an amazing time!

  Kate 2014-09-13 10:08:46 http://www.thelotuscreative.com/
  Svara
 • Härligt låter det! Jag ska springa halvmara, gå på kräftskiva och rösta. Precis lagom många saker på en helg!

  Jeanna 2014-09-13 09:16:58 http://Minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Åh, jag önskar att jag skulle ta en sväng till Sthlm o hänga lite med Sarara. Men vi stannar i Norrpan och ska visa Linnea hur kul det är att rösta. Kan bli lite bowling också. Ha det gött i storstan!

  Katta - Bucketlife 2014-09-12 23:08:35 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Sjukt laddad för mitt första maraton som går av stapeln i Helsingborg i helgen!

  Charlott 2014-09-12 19:22:57
  Svara
 • Låter verkligen som en härlig helg! Längtar också efter att få träna, har vilat i över tre veckor nu 🙂 Själv ska jag jobba massor i helgen, men sen även gå på höstmarknad hemma i Torsby – årets händelse där som jag ser fram emot 🙂 trevlig helg fina Sara!

  Emma 2014-09-12 17:56:55 http://Ptbyemma.se
  Svara
 • Hoppas besöket hos osteopaten går bra. Har själv aldrig varit hos någon. Varför valde du just osteopat och inte naprapat? Vet iochförsig inte vad det är för skillnad men tror att osteopat kanske är lite mer allround så att säga.
  Min helg ser jag fram emot. Jag får besök av 2 kompisar från Göteborg och deras småttisar. Så det blir en helg med lek och bus och kanske en brasa på kvällen.
  Livat blir det garanterat iallafall 🙂

  Madelaine 2014-09-12 16:55:38 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Have fun visiting with your friend and those lash extensions! This weekend I’m ”hermit-ing” in order to get a paper written but Saturday night we’re celebrating a friend’s birthday. I’m looking forward to socializing and then getting back to being a productive student. I can’t believe how tiny your town is! It must be so lovely and then equally fun to visit the big city once in a while

  Ursula 2014-09-12 16:25:55 http://northernambitions.com
  Svara
 • Förutom att pyssla om min 8-veckors Emma ser jag sjukt mycket fram emot att hejja på löparna i Helsingborg Marathon. Bor just innan vätskekontrollen före Pålsjö Skog och ska hålla utkik efter Kenth.

  Sara Jonsson 2014-09-12 16:22:52
  Svara
 • Anna: det gör du rätt i – massor med lycka till!

  Sara 2014-09-12 14:23:02
  Svara
 • Jag springer marathon i Helsingborg. Och sen gör jag nog inte så mycket mer 🙂

  Anna (orka mera) 2014-09-12 11:10:08 http://piggelina.se
  Svara
 • Catha: åååh, vilken drömlördag!!! och söndag med. önskar att jag var bra på svamp… men jag plockar bara kantareller i grönsaksdisken på ICA eller Coop… låter som en kanonhelg!

  Sara 2014-09-12 10:00:04
  Svara
 • Det blir ganska mycket höstfeeling på helgen och för mig idel sköna grejer! En löprunda i strålande sol har jag tänkt mig börja lördagen med. Bästa starten liksom. Hoppas vädret tänker lika;D Äppelmos ska det också bli – mängder av fallfrukt väntar! Några hinkar lingon ska också hämtas hem från skogen – kan inte leva utan dessa bär! På söndag hoppas jag hinna ut på en skogspromenad. Efter cirka 3,5 kilometer stiglös och ganska oländig terräng väntar belöningen – ett fantastiskt kantarellställe som på grund av läget är en trygg hemlighet! Det får bli söndagens motion. Sedan ska jag försöka hinna med att kika på fotboll (div 4 i Edsbyn där en av sönerna spelar).

  Catha 2014-09-12 08:51:13
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg