Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

L300 – tre veckor senare. Vinn produkterna!

Nu har det gått 3 veckor sedan jag började använda produkterna från L300. Jag har framförallt använt moussen, dagcrémen, nattcrémen och ögoncrémen.

Det jag gillar väldigt mycket med produkterna är hur lätt de går in i huden utan att kännas kletiga, tunga eller feta. Det är en skön känsla att börja med en dagcréme – eller att avsluta dagen med en nattcréme. Några sekunder efter att jag applicerat den så känns huden glad och nöjd. Jag tror att detta kommer kännas ännu mycket mer när den tuffa fjälluften kommer att vara mer påtaglig!

Eftersom jag tänkt lite extra på min hud beter sig har jag märkt vad en dag framför en skärm gör. Min hy blir mycket fetare än när jag inte sitter framför datorn i flera timmar. Har du tänkt på det?

Jag är nöjd med L300 och ser detta som ett bra budgetalternativ. Om jag fick önska skulle dagcrémen innehålla spf också – så behöver jag inte använda fler crèmer ovanpå varandra. Jag frågade L300 om detta och fick följande svaret att ”solfaktor tillför kemikalier till cremerna och vi vet att många av L300s användare inte vill belasta hyn med det när det inte behövs”. Det hade jag faktiskt inte tänkt på – intressant!

Om jag fick välja ut en favoritprodukt i serien så är det dagcrémen ändå. Så otroligt bra konsistens och en fin grund för foundation eller puder eller vad man väljer att lägga ovanpå!

Nu har du har chansen att vinna ett kit med valfri serie från L300 original samt en blender till ett värde av 1300 kr så du kan göra nyttiga och vitaminrika smoothies i höst!

Gör såhär för att vara med och tävla:

Ta en bild på något som får dig att må bra i vardagen.  Ladda upp bilden på instagram eller L300s facebooksida och märk den med #l300boost. Klart!

1:a pris (1 person): Produkter från L300 och en blender till ett värde av 1300 kr.

2:a pris (5 personer): Produkter från L300 till ett värde av 500 kr.

Tävlingen pågår fram till den 22 september. Alla tävlingsregler finns på Facebooksidan L300SE.

Detta blogginlägg skrivs i samarbete med L300


L300 traningsgladje.se L300 traningsgladje.seL300 traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Oh vilket tillfälle =)

  Mari 2014-09-06 15:17:34 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Sara: ja, sant! så himla svårt detta tycker jag!

  Sara 2014-09-06 10:55:03
  Svara
 • Här kommer en ovanligt krass kommentar från mig: vaddå inte behövs och vaddå kemikalier? (Frågan är inte till dig Sara, utan mer retorisk och som en kommentar till det svar du fick). Vi utsätts dagligen för strålning, inte bara från solen, vilket du upplever när du sitter framför datorn.

  Sara Borg 2014-09-06 10:18:16 http://saraborg.blogspot.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger