Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Big love

De bästa sakerna i livet är gratis. Vänner, familj, kärlek – och terränglöpning. Berget ropade på mig hela eftermiddagen och jag var tvungen att gå från jobbet tidigare för att knyta på mig skorna och tassa iväg.

Jag valde en närbelägen stig i Ullådalen och den var rätt så poppis. Det är härligt att se fler människor på fjället men eftersom jag gillar att springa trail i min ensamhet så ska jag välja en annan stig nästa gång. Det är något särskilt med att vara alldeles själv och ensam på berget. Det gör mig levande.

Vad får dig att känna dig levande?

ullådalen sara ullådalen Tights & t-shirt // Craft Sportswear. September och fortfarande ljuvliga sommarkläder!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • The trails always make me feel alive but I do like to have people out there as well if I’m running alone. Not quite as brave as you 🙂

  Cathryn 2014-09-06 04:26:38 http://myheartscontentblog.com
  Svara
 • Naturen får mig att känna mig levande.
  Nu blir det gärna till skogen och plocka svamp, ut med båten på sommaren (framförallt att bada från båten) och pulsa i snön på vintern.

  Madelaine 2014-09-04 21:37:56 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • En dag i min trädgård….krattar, rensar (även tankarna), planerar, gräver…..bara finns….
  Även en löprunda :))

  Cecilia Mattsson 2014-09-04 05:08:41 http://www.vitapioner.devote.se
  Svara
 • Ett hav av vertikal granit.
  Och då befinna sig mitt i denna.
  Gärna högt upp.
  Och se ut över världen.
  Som är vacker.
  /Johan

  Johan 2014-09-04 02:12:09 http://www.hornstull.nu
  Svara
 • Rund är också en form: choklad – icke att förglömma!

  Sara 2014-09-03 22:34:02
  Svara
 • Samma här. Kanske inte just fjällen. Men ensam i skogen generellt sett. Det bästa som finns! Det och choklad. 🙂

  Kram M

  Rund är också en form! 2014-09-03 22:06:56 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Kari: Bryssel låter inte helt fel men motvind låter däremot jobbigt :). Och helt rätt, man styr rätt mycket över sitt eget liv (sjukdomar är undantaget) – jag har inte hamnat någonstans, jag har tagit mig dit jag vill leva.

  Sara 2014-09-03 20:23:16
  Svara
 • Motvind! Har man vinden i ansiktet kan man bara leva i nuet!

  Jag tänkte precis skriva vilket tur du har som kan springa så fint på lunchen men kom på att så är det ju säkert inte. Du har valt att bo så fint, och jobbat för att hitta en lösning som gör att det fungerar. Det är viktigt att komma ihåg att man (jag) har ett eget ansvar för var man hamnar och det gäller att göra val som innebär att helhetslösningen blir den rätta.

  /Hon som lunch-löpte fem varv runt en dammig park i Bryssel idag

  Kari Gardelin 2014-09-03 20:09:01 http://forskojsskull.se/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg