Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yoga it’s you

Jag smet inom en av mina favoritbutiker här i Åre idag – Anchas (ligger precis vid Åre torg) – och hittade smycken som jag fastnade för. Halsband i gul eller vit mässing med yogapositioner från svenska Yoga it’s you. Jag gillade det mer rejäla formatet – stort är snyggt. Ett statement piece!

Jag tyckte först att priset var lite saftigt, dryga tusenlappen, men läste sedan om produktionen (fair trade) och jag tänkte om. Saker är inte dyra utifrån vad som står på prislappen: saker är olika dyrt beroende på vad det är värt.

Är du i Åre rekommenderar jag ett besök hos Anchas, det är en mysig butik. Yoga it’s you har också en egen webshop.

yoga it's you smycken yoga it's you smyckenanchas åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Anna: next time! 🙂

  Sara Borg: ja, gå in!

  Nellie: ja, allt beror liksom på. hade det varit skitsmycken i skitmaterial hade det varit dyrt.

  Sara 2014-09-03 22:34:54
  Svara
 • Supersnygga smycken. Intressant tanke angående priset, det tar jag med mig. Jag kan annars vara lite snål när det gäller vissa saker men om det betyder att jag är generös för en bra sak så är det ju en helt annan femma. Förresten, jag har gjort min höstlista nu. 🙂

  Nellie 2014-09-03 21:52:33 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Oj, va snygga! Jag måste se till att smita in där snarast. Vi ska upp en helg nu i september med familjen så då får jag passa på 🙂

  Sara Borg 2014-09-03 07:27:13 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Ahhh, jag gillade verkligen den affären. Den hann jag springa många rundor i under min vecka i Åre. Dock missade jag smyckena :S

  Anna (orka mera) 2014-09-02 22:54:27 http://piggelina.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk