Visst lyssnar du på min podcast? Om du prenumererar på den i din podcastapp ser du att det finns ett nytt avsnitt att lyssna på sedan igår kväll. Det 40:e avsnittet handlar om träningsmotivation – jag och Annika, som du numer bara kan följa via instagram, tog ett snack om det.

Jag pratar en del om citatet ”motivation är inget man får, det är något man förtjänar” som jag inte riktigt förstår, trots att ha hört det i så många år. Förstår du vad som menas? Förklara gärna i kommentarsfältet.

Taggen inför tisdag morgon är #tisdagsmorgon. Förstår du inte vad jag menar? In och lyssna!

Min sponsor heter Readly och genom att signa upp dig här kan du läsa i princip hur många tidningar som helst under 2 veckor i din surfplatta. Himla smart. Du kan dessutom spara artiklar till senare, till exempel om du hittat något kul recept, träningsövning eller grej du vill shoppa.

[insert]träningsglädje talks readly[/insert]

0