Jag har ingen återgå-till-vardagen-ångest. Den enda ångest jag har (och har rätt ofta) är att det är så många ställen jag trivs på att jag vill dela mig själv på tre (ibland fyra) och vara överallt samtidigt. Jag trivs så himla bra i Halmstad. Och i Åre. Och i Stockholm. Och i Hälsingland. Tanken på att spendera augusti i Åre är härlig, men jag vill ju så himla gärna spendera den också i Halmstad. Och i Stockholm. Och i Hälsingland. Alltså hur ska man göra när man älskar alla sina hem?

När jag kommer hem till Åre på söndag har jag dryga veckan på en och samma plats, och det är ju på det stora hela rätt lång tid för att vara mig. Jag ser fram emot att styra upp mig och boa in mig i vardagen igen. Typ såhär:

1.

En wake up and workout (man måste ju börja lugnt).

2.

Köpa hem ordentligt med mat: “if you keep good food in your fridge you will eat good food”.

3.

Packa upp på en gång (att packa upp kan vara det tråkigaste?).

4.

Ta vara på sommarkvällarna och springa stig.

5.

…och ta vara på sommarkvällarna och styrketräna!

6.

Boka upp trevligt kompishäng och dricka champagne.

7.

Plocka bär. Inte riktigt min grej men alla bilder på vildhallon på Insta har gjort mig avundsfrisk.

8.

Kanske göra en matlåda faktiskt. Inte alls min grej heller men en gång kanske funkar.

9.

Dra en shoppingsväng på nätet, vad ska jag ha på mig när det blir kyligare ute? Minns augusti i Sälen förra året, medan ni badade i resten av landet hade jag på mig underställ den 26 augusti.

10.

Bara ha det allmänt bra och njuta av varje dag som går: make every day count, you will never get it back.

Vad är det första du gör när sommarsemestern är slut och du återgår till den andra världen?

[insert]åre träningsglädje[/insert][insert]åre träningsglädje[/insert]

0