Jag gick all in på en ordentlig shopping spree förrförra veckan och klickade hem både det ena och det andra. Lite med motiveringen att “det var ju så länge sedan”. Jag shoppar ju mest när jag är i USA vilket blivit en apriltradition i samband med Boston marathon.

Idag kom en av lådorna med UPS och jag packade upp ett gäng härligheter från Nike. Zebra-/tigertights (typ dessa fast långa – modellen som heter Legend är kanonbra tycker jag) och lite annat, bland annat en svart Nike tech poncho och ett par tillhörande byxor som varken är tights eller mjukisbrallor utan något mittemellan.

Jag har funderat på den där ponchon länge och nu slog jag äntligen till. Jag tänker att den är perfekt för tidiga morgonpromenader när jag vill dra på mig något mysigt. Igår kväll blev det en kvällspromenad med poddar i lurarna och det var härligt att dra upp den högt i halsen och liksom goa in mig.

[insert]nike tech poncho traningsgladje.se[/insert][insert] nike tech poncho traningsgladje.se[/insert][insert] nike tech poncho traningsgladje.se[/insert][insert] nike tech poncho traningsgladje.se[/insert][insert] nike tech poncho traningsgladje.se[/insert]

0