Sedan en vecka tillbaka använder jag hudvårdsprodukterna från svenska märket L300. De är fria från mineraler och parabener och säljs på apotek till ett bra pris (ingen av produkterna jag använder kostar över 100 kr).

Det här med att veta vilka produkter som passar för ens hy är inte det lättaste. Det har alltid varit svårt. Jag har i hur många år som helst trott att jag haft fet hy, eftersom jag hade problemhy när jag var yngre. Men idag vet jag bättre: jag har torr hy som behöver massor med fukt. När jag använder produkter för fet hy blir jag bara glansigare och oljigare i ansiktet.

För att hitta vilka produkter som passar din hy bäst ska du gå in på hudskolan som L300 har. Där gör du en personlig hudanalys och får tips och råd om just din typ av hy.

Den hudtyp man har kan förändras med åren och är en spegelbild av hur du mår. I L300 finns samma ämnen som huden själv producerar för att hålla sig mjuk och spänstig, till exempel karbamid, salt och mjölksyra.

När jag gjorde L300’s hudanalys fick jag svaret att jag har torr hy, därför använder jag de rosa produkterna från L300: rengöring, fuktgivande créme för dag och natt och en fuktbevarande créme för ögonen.

Om ett par veckor återkommer jag med recension och hur det känns efter att ha använt produkterna från L300 ett tag!

Detta blogginlägg är ett samarbete med L300

[insert]L300 traningsgladje.se[/insert][insert]L300 traningsgladje.se[/insert][insert] L300 traningsgladje.se[/insert][insert] L300 traningsgladje.se[/insert]

 

0