Bra hörlurar är jag alltid på jakt efter. De är något av en förbrukningsvara hemma hos mig eftersom jag använder lurar för jämnan när jag är ute och går.

Bra hörlurar ska uppfylla följande krav:

1. Sitta fast i öronen när jag tränar

2. Ha en mic så att jag kan använda dem som handsfree

3. Vara snygga

Hörlurarna nedan, från Urbanista, har jag fått från en PR-byrå och jag tycker de funkar fint. Eller rättare sagt, jag har snott dessa av min pojkvän som också fick likadana hörlurar fast i en annan färg. Mina egna är rosa och har använts flitigt hela våren.

Hörlurar förresten, ju mer jag upprepar ordet i mitt huvud desto knasigare låter det. Vadå lur? Det här ordet har ju inte alls hängt med utvecklingen. Jag tolkar, av okänd anledning, lur som något man har över huvudet och så såg ju alla modeller ut förr i tiden. Men verkligen inte idag (även om jag också älskar dessa lurar).

[insert]urbanista[/insert]

0