I det 39:e avsnittet av podden Träningsglädje TALKS pratar jag bloggbusiness och, framförallt, om ett gäng avgörande faktorer som kommer göra skillnad för din blogg.

I podden nämner jag en del bloggar och blogginlägg, här kan du läsa mer:

Underbara Clara om bloggdöden

Mina träningstajts – ett exempel på “sticky community”

Fashionablefit – ett exempel på en “if you want your blog to be your business, treat your blog as a business”

ProBlogger

10 things Darren wished he knew about blogging

Sponsorships (tips nummer 2 i inlägget)

How to earn money blogging

Träningsglädje TALKS är sponsrad av den smarta appen Readly. Med Readly kan du läsa tidningar och böcker i din läsplatta eller smartphone. Många personer som jag pratat med appen om har tyckt att den verkat smart, sedan när de verkligen testat den har jag fått sms om att Readly är en av de bästa apparna de typ testat. Ja, jag vet – svarar jag då. För det vet jag ju. Här kan du testa Readly gratis.

[insert]träningsglädje talks readly[/insert]

0