Jag har en vecka kvar på min semester innan jag börja jobba igen. Om några dagar åker jag norrut via min osteopat och en hejdundrande 30-årsfest. Jag ser fram emot att tassa fram på mina stigar i Åre, blicka ut över mina berg och dricka champagne med mina Årevänner. Vi har gemensamma intressen om man säger så.

Men augusti innebär också fler dagar i Halmstad och några resor till Stockholm; så det blir både sandstrand och cityliv.

Fler saker jag vill fylla mitt augusti med är:

> Morgonpromenader. Wake up and workout!

> Regelbunden styrketräning. I höst ska jag ju bli stark(are)!

> Mat som det är någon mening med. Mycket powerfood och mycket grön mat.

Det här inlägget är del av en global link up på Weekly Wishes // The Nectar Collective.

[insert]augusti solnedgång tylösand[/insert][insert] augusti solnedgång tylösand[/insert]

0