Jag är på stranden en sista dag. Gör liksom allt en sista gång. Det här är sista dagen i Halmstad för den här gången och jag avslutar mina dagar här precis så som jag började dem: med att ligga på en filt på en solig sandstrand med många dopp i havet.

Det har varit en kanonsemester. Förvisso rätt kort, men jag har fyllt mina två veckor med så mycket härligheter att jag knappt orkar mer nu!

Jag har både cyklat och sprungit massor (med av det senare än det första) som vi kombinerat med fika, åkt på utflykter (till Havanna i Varberg och Strömma Farmlodge till exempel) och ätit fantastisk mat var dag. Det har varit soligt, åskat och en dag eller två har det faktiskt regnat. Vilket – tro det eller ej – är två regndagar fler än under förra årets sommarsemester.

Förra året började jag ett jobb i Sälen efter min sommarledighet. På måndag fortsätter jag mitt jobb och mina uppdrag från Åre. Tänk vad snabbt tiden mellan två sommarsemestrar har gått!

[insert]from halmstad with love[/insert][insert]

lynga strand traningsgladje.se[/insert][insert] vilshärad strand traningsgladje.se[/insert][insert] stigar i lynga haverdal traningsgladje.se[/insert][insert] vilshärad lynga haverdal[/insert][insert] stränder i halmstad[/insert][insert]vilshärad haverdal[/insert]

0