Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nike poncho

Jag gick all in på en ordentlig shopping spree förrförra veckan och klickade hem både det ena och det andra. Lite med motiveringen att ”det var ju så länge sedan”. Jag shoppar ju mest när jag är i USA vilket blivit en apriltradition i samband med Boston marathon.

Idag kom en av lådorna med UPS och jag packade upp ett gäng härligheter från Nike. Zebra-/tigertights (typ dessa fast långa – modellen som heter Legend är kanonbra tycker jag) och lite annat, bland annat en svart Nike tech poncho och ett par tillhörande byxor som varken är tights eller mjukisbrallor utan något mittemellan.

Jag har funderat på den där ponchon länge och nu slog jag äntligen till. Jag tänker att den är perfekt för tidiga morgonpromenader när jag vill dra på mig något mysigt. Igår kväll blev det en kvällspromenad med poddar i lurarna och det var härligt att dra upp den högt i halsen och liksom goa in mig.

nike tech poncho traningsgladje.se nike tech poncho traningsgladje.se nike tech poncho traningsgladje.se nike tech poncho traningsgladje.se nike tech poncho traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Superfin poncho och så praktiskt med fickor med dragkedja. Jag behöver införskaffa en genast. Fina bilder som alltid.

  Marie 2014-08-30 09:05:27
  Svara
 • När jag var liten hade jag massor av olika ponchos. Men sen ”försvann” de liksom. Tack för påminnelsen! 🙂

  Ingmarie 2014-08-29 21:31:15 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • Jag har aldrig riktigt förstått mig på ponchon som plagg men det låter onekligen mysigt att dra på sig på en morgon- eller kvällspromenad. Och de där legend-tightsen, jag upptäckte att det var just sådana jag har i träningsgarderoben, de som är mina favoriter. 🙂

  Nellie 2014-08-29 17:18:07 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Jag håller med Annika, du är verkligen ett med den där ponchon! Så snyggt!

  Sara Borg 2014-08-29 15:49:22 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Fanny: tack tack! visst såg du kampanjen från Craft förra året? ett steg åt rätt håll iaf…

  Annika: tack 🙂 🙂 🙂

  Träningsglädje 2014-08-29 15:48:18
  Svara
 • Ponchon är verkligen DITT plagg!!

  Annika - strongday.se 2014-08-29 13:00:54 http://strongday.se
  Svara
 • Åh va fin! Såg ju riktigt funktionell ut också, vilket jag inte tycker vanliga ponchos är. Fattade aldrig riktigt grejen med dom när det var inne senast (när det nu var, noll koll på mode..). Och vad fantastiskt vackra bilder på dig, tänk om sådana bilder skulle vara med i reklam för träningskläder istället för BARA de hårt deffade personer som faktiskt ofta inte ser särskilt starka eller ”träningsaktiga” ut. Det är ju en helt annan fråga iof.. 😉 Men sjukt snygga bilder och sjukt snygg tjej iaf! 🙂

  Fanny 2014-08-29 12:58:00
  Svara
 • Mia: mycket bra plagg – leta genast upp din!!

  Erika: mkt mysigt träningsplagg ja!!

  Jessica: tack!!

  Johanni: tack snälla du

  Träningsglädje 2014-08-29 10:39:39
  Svara
 • Du är sååå fin!!

  johanni 2014-08-29 10:36:46
  Svara
 • Så jävla snygg!

  Jessica 2014-08-29 10:21:09 http://www.jessicaclaren.com
  Svara
 • Den där ser ju riktigt GO ut! 😀

  Erika 2014-08-29 07:32:32 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Ponchon! Var är min gamla (långtifrån så funktionella) poncho?! Så tänker jag nu ungefär… 🙂 Ett underbart plagg. Min har även varit med en hel del inomhus i kalla kontorsmiljöer.

  Mia 2014-08-29 06:47:08 http://www.menmia.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk