Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Morning glory

Morgonträning kan vara det roligaste – och det svåraste. Ibland är det stört omöjligt att komma upp. Här är mina bästa tips för hur du kommer upp på morgonpass.

När jag lyckas så är det för att jag gör precis så här – när jag misslyckas (som jag gjorde både igår och idag) så är det för att jag inte gjort såhär:

1.

Skärmstopp klockan 22. Sover du för lite är det inte lönt med morgonträning ändå. Inget mer nattscrollande från huvudkudden alltså.

2.

Lägg mobilen (om du använder den som väckarklocka) långt bort från sängen så att du måste gå upp för att stänga av den.

3.

Ha dina träningskläder framlagda så att du behöver tänka så lite som möjligt när du vaknar.

4.

Bestäm virtuell date med en kompis – inte är väl du en sådan som bangar?

Har du fler tips? Dela med dig!

saraSommarens härligaste tröja // Craft Sportswear

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har inga problem att komma upp. Däremot tar allting väldigt lång tid på morgonen så har jag en viss tid att passa är det livsnödvändigt att alla kläder ligger framme (gärna i påklädningsordning… Det är så svårt att tänka på morgonen!) . Har jag bråttom efteråt brukar jag även förbereda frukosten kvällen innan.

  Anna (orka mera) 2014-08-27 08:10:25 http://Piggelina.se
  Svara
 • Great tips Sara. I like putting my alarm clock across the room and then set my running shoes beside it to help keep me motivated. But for me, at the end of the day making an exercise ”date” with a friend will always get me up and out of bed. I hate letting people down! It’s funny because every time I work out in the morning I feel amazing and so energized. Unfortunately, I seem to forget that when it’s cold outside and I have to wake up at 5am.

  Ursula 2014-08-27 01:46:25 http://northernambitions.com
  Svara
 • Mums, jag varje onsdag mina Rootcamp pass som börjar kl 6. När jag körde igång gruppen i höstas var vi bara 4 som blev 5 som blev 9 osv… Vi hjälper varandra att vara på plats i gruppen. Alltså bestäm med en kompis. När kl är 7 och du har fått vakna med naturen, färdigtränad. Lite frukost på det och du studsar till jobbet. När man väl börjat går det inte att sluta…

  Jennie 2014-08-26 21:43:58 http://www.traningsnarkomamman.se
  Svara
 • Kari: ja då gör ju inte morgonträning någon glad!

  Lisa: absolut, men det finns nog många mittimellanmänniskor som mig till exempel 🙂

  Träningsglädje 2014-08-26 19:29:22 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • Det här fenomenet är biologiskt betingat och har med ämnesomsättningen i hjärnan att göra. Antingen är du en sk. A-människa eller B-människa= Morgon eller kvällsmänniska. Min egen empiriska forskning säger mig att det är svårt att ändra på dessa betingelser. Jag har alltid varit en morgonmänniska och det är fysiskt och psykiskt väldigt ansträngande för mig att vara uppe sent (är pigg och rask kl 6: arla morgonstund) Min man är en nattuggla och mår fruktansvärt dåligt av att ibland tvingas börja arbeta kl:6.

  Lisa 2014-08-26 19:17:15
  Svara
 • Jag har gett upp. Alla mina försök till morgonträning har slutat i att jag tränat mindre än vad jag skulle gjort annars – först skippar jag kvällspasset för att komma i säng i tid, sedan blir det ingen morgonträning i alla fall. Mitt bästa tips är att träna på en tid som passar en.

  Men jag är alltid avundsjuk på sådana som kan morgonträna så jag skall försöka med din metod innan jag ger upp för gott!

  Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare 2014-08-26 18:33:51 http://forskojsskull.se/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger