Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The plan

Sunday funday – eller hur är det nu? Jag sitter i en bil på väg norröver och har fullt upp med alla skärmar i baksätet. När kommer wifi vara en självklarhet i alla bilar?

Jag har min telefon som av outgrundlig anledning aldrig har slut på surf. Jag börjar tro att någon hos min leverantör glömt att begränsa det för vissa månader (som i Sälen förra året) har jag levt hela mitt digitala liv enbart på min telefonsurf.

Genom min iPhone kopplar jag upp mig när jag bloggar från datorn i bilen – vilket är en lyx för jag brukar alltid vara chaufför och har aldrig tid att göra något annat än att köra bil.

Nytt för denna gång är att jag sparat ner en massa mattidningar med härliga recept på en iPad som Grabben köpt för något år sedan(!) men typ aldrig använt och som därför legat i en låda i Halmstad. Jag har inte heller riktigt förstått vad jag ska ha den till men nu vet jag: den är perfekt att ha läsa tidningar på.

Jag har inget sim-kort i iPaden men innan vi åkte hemifrån laddade jag hem en massa tidningar och nu har jag massor att läsa hela vägen upp till Åre. Appen Readly blir bara smartare och smartare. De är sponsor till min pod men appen betalar jag själv för – utfall ni undrar om jag hyllar den för att jag eventuellt skulle få den gratis.

Kommande vecka är jag i Åre i vanlig ordning. Jag är äntligen frisk från min förkylning och har siktet inställt på att träna. Ni som lyssnade på det senaste pod-avsnittet har hört hur jag ser på en optimal träningsvecka och målet är 3 styrkepass, 3 morgonpass och 3 konditionspass.

Här i baksätet styr jag också upp veckans middagar och inköpslista så att jag bara har bra saker hemma. Just den här delen av söndagar, allt planerande, gillar jag så himla mycket. Det är som alla de bra grejerna med nyårsafton varje vecka.

Vad planerar du för kommande vecka?

readly ipadreadly ipad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • […] The plan […]

  Tabbouli - recept 2014-08-26 08:25:17 http://www.traningsgladje.se/2014/08/tabbouli/
  Svara
 • Visst är det härligt att planera. Känns så mycket roligare att möta måndagen och den nya veckan när man har en bra plan för den. 🙂

  Karin FitnessochHälsa 2014-08-25 22:48:45 http://www.fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Sunday’s are definitely a Funday in my house. My friend and I implemented ”adventure Sundays” where we need to plan an outdoor activity (hiking, biking, swimming, lake side adventuring etc) and then pick up fresh meal ingredients and BBQ in the evening. I love it because I used to dread Sundays and going back to school or work, but now I look forward to them.

  Ursula 2014-08-25 16:20:59 http://northernambitions.com
  Svara
 • Jag tycker att planering är nödvändigt – både av matsedel och träning (mm). Men jag kan inte påstå att jag njuter av det som du gör. Måste vara härligt att känna att varje söndag är en slags nyårsafton 🙂

  anneliten 2014-08-25 07:43:13 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Bra att iPaden kommer till användning och uppenbarligen fungerar den också! 🙂

  Grabben 2014-08-24 23:44:00 http://snabbafotter.se
  Svara
 • Jag provade Readly igår för första gången. Tokigt bra app! Jag förstår att du hyllar den. Tyvärr är inte iPaden min men jag får be snällt och förhoppningsvis låna den ofta…

  Anna Jansson 2014-08-24 20:48:13 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Det är precis det som är så härligt med söndagar, planering inför kommande vecka. För min del är det mycket jobb, även kvällsjobb och ett par klasser på det. Vilket gör att planering är viktigt. Men lite matidétorka tyvärr så det blir till att göra det du gör ikväll!

  Annica 2014-08-24 18:40:44
  Svara
 • Pilla: ja man är olika 🙂

  admin 2014-08-24 16:58:27
  Svara
 • Du gör det jag borde göra nu, planera matveckan. Men tycker det är så fruktansvärt tråkigt, städar hellre toaletten 100 ggr än gör det så det får bli jobbets sallad till lunch denna veckan.

  pilla 2014-08-24 16:52:21 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger