Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kalle Zachari Wahlström säger

Träning är som tandborstning. Vissa är jättenoggranna när de borstar, men alla borstar tänderna hjälpligt. Det finns ingen som säger ”efter sommaren, då börjar jag ett nytt liv med tandborstning” eller ”till beach 2015 ska jag ha jättevita tänder”. Så är det med träning också. Man får slarva, men man måste göra det. Det finns inget mål med tandborstning, inget start och slut, det är något man gör hela tiden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] att det förstås beror på. Vill jag må mer bra eller mindre bra? Det är väl lite som Kalle som hans resonemang om tandborstning. Det är något en gör hela tiden. Så nu gör jag […]

  Spelrum | Om du var mina träningstajts – hade du varit svettig nu 2014-09-08 08:32:52 http://minatraningstajts.wordpress.com/2014/09/08/spelrum/
  Svara
 • Fastnade i mig. Fick mig också att inse att du är en av de personerna som inspirerat mig själv till att faktiskt leva efter denna devis, genom din härliga inställning till hälsa, träning och till dig själv. Tack för det!

  Jacqueline 2014-08-26 20:20:18
  Svara
 • Fantastiskt!

  Emi 2014-08-23 15:33:48
  Svara
 • Detta har jag inte hört förut, men tror det kan vara ett bra tankesätt för mig!

  Karolina 2014-08-23 15:02:53 http://joahi.blogg.se
  Svara
 • Bästa ever! 🙂

  Susan 2014-08-23 12:38:00
  Svara
 • Kalle är ju bästaste! En annan liknelse är också stretching/tandtråd. Går ju fint, är skönt, enkelt och lätt ett tag, men sen börjar man slarva. Dumt!

  Johanni 2014-08-23 10:33:23
  Svara
 • Jag brukar också säga att träning är som tandborstning men då tänker jag mer på motivation. Jag borstar tänderna två gånger om dagen, inte för att det är roligt utan för att jag vet att det blir otrevligt för alla om jag låter bli. Det är inget jag funderar över eller struntar i ”för att jag är lite trött” eller ”inte har tid”. Precis som med träningen. Hur mycket jag än gillar att träna så är det ju faktiskt så att inte varje pass är roligt, och att man ibland måste tvinga sig upp ur soffan en mörk och regnig höstkväll.

  Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare 2014-08-23 09:07:11 http://forskojsskull.se/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg