Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

L300

Sedan en vecka tillbaka använder jag hudvårdsprodukterna från svenska märket L300. De är fria från mineraler och parabener och säljs på apotek till ett bra pris (ingen av produkterna jag använder kostar över 100 kr).

Det här med att veta vilka produkter som passar för ens hy är inte det lättaste. Det har alltid varit svårt. Jag har i hur många år som helst trott att jag haft fet hy, eftersom jag hade problemhy när jag var yngre. Men idag vet jag bättre: jag har torr hy som behöver massor med fukt. När jag använder produkter för fet hy blir jag bara glansigare och oljigare i ansiktet.

För att hitta vilka produkter som passar din hy bäst ska du gå in på hudskolan som L300 har. Där gör du en personlig hudanalys och får tips och råd om just din typ av hy.

Den hudtyp man har kan förändras med åren och är en spegelbild av hur du mår. I L300 finns samma ämnen som huden själv producerar för att hålla sig mjuk och spänstig, till exempel karbamid, salt och mjölksyra.

När jag gjorde L300’s hudanalys fick jag svaret att jag har torr hy, därför använder jag de rosa produkterna från L300: rengöring, fuktgivande créme för dag och natt och en fuktbevarande créme för ögonen.

Om ett par veckor återkommer jag med recension och hur det känns efter att ha använt produkterna från L300 ett tag!

Detta blogginlägg är ett samarbete med L300

L300 traningsgladje.seL300 traningsgladje.se L300 traningsgladje.se L300 traningsgladje.se

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åsa: åh vilka ord, vad glad jag blir!!

  Fanny: ja det kan jag tänka på att göra, det är ju inte alltid man ser det när det står längst ner såklart.

  Mari: det ska bli!

  Träningsglädje 2014-08-13 20:19:57 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • =) Intressant. Ser fram emot att höra vad du tycker..

  Mari 2014-08-13 19:06:04 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Har också testat deras produkter. Den ansiktskrämen är riktigt bra speciellt på vintern då en blir extra känslig för att bli torr. Ett litet önskemål dock, skulle du kunna tänka dig att ha info om att det är ett samarbete även högst upp i texten? Känns mer trovärdigt då då en vet att det är typ sponsrat eller så. Även om du menar det du skriver såklart! 🙂

  Fanny 2014-08-13 17:47:17
  Svara
 • En kollega tipsade om dej. Lyssnade på din pod för först gången igår. Den om hälsotrenden. Jävlar vilken upplevelse. Det var som att se ljuset! Otroligt bra 🙂
  Tusen tack!

  Åsa Berger 2014-08-13 10:01:20
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg