Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hill sprints

Det låg en tydlig känsla av höst i luften när jag tog sikte på Ullådalen efter jobbet igår. Regnet hängde i tunga moln och Åresjön var svart. Det blåste och det var lätt att andas.

Jag tog fram mina längdstavar från förrådet, drog på mig handskarna och tog det lugnt uppför foten av backarna i Ullådalen. Det är som brantast precis i början och det vore dumt att dra på sig syra redan i uppvärmningen.

Efter 10-15 minuter kände jag mig varm i kläderna och intervallade mig uppför skidbacken. Korta rusher stavlöpning med ståvila mellan varven. Medan pulsen lugnade ner sig andades jag in utsikten, bergen, skogen och allting runt omkring. Det är magiskt när solen glittrar och det är magiskt när molnen är mörka.

30 minuter senare var jag nere vid Ullådalsstugan igen med en skön känsla i benen och regnfuktig i håret. Sofy var först med att snacka snö och skidåkning i mitt flöde men min längtan är tamejtusan inte långt efter.

ullådalen sommar ullådalen sommar ullådalen sommar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hm.. Hur sjutton lyckas du med att få backintervaller att låta som något mysigt, och regnet att se mysigt ut?! Imponerande! 😉

  Miranda 2014-08-12 22:03:10 http://www.laddatliv.com
  Svara
 • Hm.. Hur sjutton lyckas du med att få backintervaller att låta som något mysigt, och regnet att se mysigt ut?! Imponerande! 😉

  Miranda 2014-08-12 22:03:10 http://www.laddatliv.com
  Svara
 • Annika: jag vet! välkommen upp! 🙂

  admin 2014-08-12 17:29:11
  Svara
 • Annika: jag vet! välkommen upp! 🙂

  admin 2014-08-12 17:29:11
  Svara
 • Åh vilka härliga bilder!!!

  Annika - strongday.se 2014-08-12 15:53:44 http://www.strongday.se
  Svara
 • Åh vilka härliga bilder!!!

  Annika - strongday.se 2014-08-12 15:53:44 http://www.strongday.se
  Svara
 • Uppochhoppa: höstfjäll är vackra, mars- och aprilfjäll med. Fjäll är tamejtusan alltid fina!

  Kari: det fina är att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder… 😉

  Anna: tur att det finns mycket barmark!

  admin 2014-08-12 12:16:54
  Svara
 • Uppochhoppa: höstfjäll är vackra, mars- och aprilfjäll med. Fjäll är tamejtusan alltid fina!

  Kari: det fina är att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder… 😉

  Anna: tur att det finns mycket barmark!

  admin 2014-08-12 12:16:54
  Svara
 • Grymt vackert och grymma backar! Perfekta träningsmöjligheter! Jag kommer lätt tillbaka. Fast inte på vintern 🙂

  Anna (orka mera) 2014-08-12 11:49:43 http://piggelina.se
  Svara
 • Grymt vackert och grymma backar! Perfekta träningsmöjligheter! Jag kommer lätt tillbaka. Fast inte på vintern 🙂

  Anna (orka mera) 2014-08-12 11:49:43 http://piggelina.se
  Svara
 • Det där tycker jag är något av det bästa med att träna utomhus, man lär sig att hitta något unikt och positivt i varje väder och varje årstid. Jag har aldrig höst- eller vinterångest nu för tiden utan har lärt mig att se fram emot vintern som en tid för skidåkning, varm choklad, röda kinder och stearinljus. Jag har valt att leva i ett land med ”dåligt” väder halva året, men jag har också valt att vara glad och lycklig halva året!

  Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare 2014-08-12 10:45:27 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Det där tycker jag är något av det bästa med att träna utomhus, man lär sig att hitta något unikt och positivt i varje väder och varje årstid. Jag har aldrig höst- eller vinterångest nu för tiden utan har lärt mig att se fram emot vintern som en tid för skidåkning, varm choklad, röda kinder och stearinljus. Jag har valt att leva i ett land med ”dåligt” väder halva året, men jag har också valt att vara glad och lycklig halva året!

  Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare 2014-08-12 10:45:27 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Skidåkningslängt deluxe. Nu vill jag bara ha mer fjäll. Fast faktiskt också höstfjäll, eftersom jag vet att jag kommer få mycket snö i vinter, makes sense. Det där passet såg ut att bygga bra, både pannben och syretålighet! jihaaa!

  uppochhoppa 2014-08-12 07:57:48 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Skidåkningslängt deluxe. Nu vill jag bara ha mer fjäll. Fast faktiskt också höstfjäll, eftersom jag vet att jag kommer få mycket snö i vinter, makes sense. Det där passet såg ut att bygga bra, både pannben och syretålighet! jihaaa!

  uppochhoppa 2014-08-12 07:57:48 http://www.uppochhoppa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje