Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Details

Bra hörlurar är jag alltid på jakt efter. De är något av en förbrukningsvara hemma hos mig eftersom jag använder lurar för jämnan när jag är ute och går.

Bra hörlurar ska uppfylla följande krav:

1. Sitta fast i öronen när jag tränar

2. Ha en mic så att jag kan använda dem som handsfree

3. Vara snygga

Hörlurarna nedan, från Urbanista, har jag fått från en PR-byrå och jag tycker de funkar fint. Eller rättare sagt, jag har snott dessa av min pojkvän som också fick likadana hörlurar fast i en annan färg. Mina egna är rosa och har använts flitigt hela våren.

Hörlurar förresten, ju mer jag upprepar ordet i mitt huvud desto knasigare låter det. Vadå lur? Det här ordet har ju inte alls hängt med utvecklingen. Jag tolkar, av okänd anledning, lur som något man har över huvudet och så såg ju alla modeller ut förr i tiden. Men verkligen inte idag (även om jag också älskar dessa lurar).

urbanista

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Da skal jeg ikke si hva ”lur” kan bety på norsk 😉

  L 2014-08-09 08:41:42
  Svara
 • Da skal jeg ikke si hva ”lur” kan bety på norsk 😉

  L 2014-08-09 08:41:42
  Svara
 • Lindah: ja det kan vara klurigt att hitta rätt passform ibland

  Mattias: min sambo springer med bluetooth sedan en vecka tillbaks och ju mer teknik – desto mer risk för strul. jag har aldrig haft problem med sladd… men får ta och testa blåtand jag med, kanske skulle tokälska det?

  Emma: åh, kul att höra dina åsikter!! måste nog testa soulcycle bara för att ha gjort det – men ska kanske inte ha skyhöga förväntningar kanske. barrys har jag hört om, nyfiken på det med. ballet body och barre låter ju intressant, måste googla! skulle vilja gå på jillian michaels förkoreograferade klass, det skulle vara sjukt kul! (nä, yoga är inte så mycket jag – särskilt inte nu när min rygg strular…)

  admin 2014-08-07 22:46:12
  Svara
 • Lindah: ja det kan vara klurigt att hitta rätt passform ibland

  Mattias: min sambo springer med bluetooth sedan en vecka tillbaks och ju mer teknik – desto mer risk för strul. jag har aldrig haft problem med sladd… men får ta och testa blåtand jag med, kanske skulle tokälska det?

  Emma: åh, kul att höra dina åsikter!! måste nog testa soulcycle bara för att ha gjort det – men ska kanske inte ha skyhöga förväntningar kanske. barrys har jag hört om, nyfiken på det med. ballet body och barre låter ju intressant, måste googla! skulle vilja gå på jillian michaels förkoreograferade klass, det skulle vara sjukt kul! (nä, yoga är inte så mycket jag – särskilt inte nu när min rygg strular…)

  admin 2014-08-07 22:46:12
  Svara
 • Apropå något helt annat, nämligen NYC, som jag just kom hem ifrån.

  Jag testade ett par SoulCycle, men är lite ambivalent. Jag tycker att det är lite överdrivet hajpat – och svindyrt! Jag gillar iden att blanda kondition, styrka och meditation, men så himla märkvärdigt var det annars inte. Ska bli spännande att höra vad du säger.

  Mina NY-vänner är annars mest inne på Barry’s Bootcamp och allt som har med Ballet Body och Barre att göra. Jag hängde på, men Barry’s var inte riktigt i min smak. För mycket löpning! Barre, och Pilates generellt, var däremot en miljon bättre än i Sverige. Liksom yogan generellt. Men det är väl inte din grej?

  EmmaS 2014-08-07 22:02:08
  Svara
 • Apropå något helt annat, nämligen NYC, som jag just kom hem ifrån.

  Jag testade ett par SoulCycle, men är lite ambivalent. Jag tycker att det är lite överdrivet hajpat – och svindyrt! Jag gillar iden att blanda kondition, styrka och meditation, men så himla märkvärdigt var det annars inte. Ska bli spännande att höra vad du säger.

  Mina NY-vänner är annars mest inne på Barry’s Bootcamp och allt som har med Ballet Body och Barre att göra. Jag hängde på, men Barry’s var inte riktigt i min smak. För mycket löpning! Barre, och Pilates generellt, var däremot en miljon bättre än i Sverige. Liksom yogan generellt. Men det är väl inte din grej?

  EmmaS 2014-08-07 22:02:08
  Svara
 • Jag föredrar hörlurar som använder Bluetooth då man slipper sladden som alltid är ivägen. Styrketränar man så behöver man inte ha iphonen på sig utan den kan ligga på golvet/bänken.
  Jag har precis fått en sådan hörlur som fungerar kanonbra. Står just nu på crosstrainern med den och den fungerar också bra att köra burpees med. Köpte den från Aliexpress för ca 12 dollar inkl. frakt. Tar dock några veckor för den att komma.
  Inom korr kommer jag skriva om den på bloggen. Köpte också en vanlig bluetooth hörlur med båge övee huvudet för ca 12 dollar som jag tänkte ha på promenader och när jag cyklar.

  Mattias 2014-08-07 12:16:25 http://Www.functionalfitness.se
  Svara
 • Jag föredrar hörlurar som använder Bluetooth då man slipper sladden som alltid är ivägen. Styrketränar man så behöver man inte ha iphonen på sig utan den kan ligga på golvet/bänken.
  Jag har precis fått en sådan hörlur som fungerar kanonbra. Står just nu på crosstrainern med den och den fungerar också bra att köra burpees med. Köpte den från Aliexpress för ca 12 dollar inkl. frakt. Tar dock några veckor för den att komma.
  Inom korr kommer jag skriva om den på bloggen. Köpte också en vanlig bluetooth hörlur med båge övee huvudet för ca 12 dollar som jag tänkte ha på promenader och när jag cyklar.

  Mattias 2014-08-07 12:16:25 http://Www.functionalfitness.se
  Svara
 • Yurbuds Inspire Pro är mina absoluta favoriter. Inga andra som jag testat har suttit bra men dessa sitter skönt och ramlar inte ur.

  Lindah 2014-08-06 20:02:40 http://www.grodfamiljen.se
  Svara
 • Yurbuds Inspire Pro är mina absoluta favoriter. Inga andra som jag testat har suttit bra men dessa sitter skönt och ramlar inte ur.

  Lindah 2014-08-06 20:02:40 http://www.grodfamiljen.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger