Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bloggbusiness

I det 39:e avsnittet av podden Träningsglädje TALKS pratar jag bloggbusiness och, framförallt, om ett gäng avgörande faktorer som kommer göra skillnad för din blogg.

I podden nämner jag en del bloggar och blogginlägg, här kan du läsa mer:

Underbara Clara om bloggdöden

Mina träningstajts – ett exempel på ”sticky community”

Fashionablefit – ett exempel på en ”if you want your blog to be your business, treat your blog as a business”

ProBlogger

10 things Darren wished he knew about blogging

Sponsorships (tips nummer 2 i inlägget)

How to earn money blogging

Träningsglädje TALKS är sponsrad av den smarta appen Readly. Med Readly kan du läsa tidningar och böcker i din läsplatta eller smartphone. Många personer som jag pratat med appen om har tyckt att den verkat smart, sedan när de verkligen testat den har jag fått sms om att Readly är en av de bästa apparna de typ testat. Ja, jag vet – svarar jag då. För det vet jag ju. Här kan du testa Readly gratis.

träningsglädje talks readly

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • […] podavsnitt i Träningsglädje TALKS tar upp olika aspekter av bloggande; ett avsnitt heter just blogbusiness. Eller läs inlägget om att bli en stor […]

  Bli en bättre bloggare - mina bästa tips 2015-08-23 17:57:02 http://www.traningsgladje.se/2015/08/bli-en-battre-bloggare/
  Svara
 • […] podavsnitt i Träningsglädje TALKS tar upp olika aspekter av bloggande; ett avsnitt heter just blogbusiness. Eller läs inlägget om att bli en stor […]

  Bli en bättre bloggare - mina bästa tips 2015-08-23 17:57:02 http://www.traningsgladje.se/2015/08/bli-en-battre-bloggare/
  Svara
 • tack för ditt svar Sara. 🙂

  Madelaine 2014-08-06 20:02:49 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • tack för ditt svar Sara. 🙂

  Madelaine 2014-08-06 20:02:49 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Madelaine: en blogg leder ofta till en annan… 🙂 jag ”skummar” ofta igenom bloggar, använder Feedly som verktyg och det är sjukt bra – kan enkelt kolla bloggar i telefonen då också. när jag märker att jag inte brytt mig om en blogg på ett tag, dvs att jag bara bläddrat förbi den och knappt ens orkar läsa rubriken, ja då tar jag bort min prenumeration på den. så mitt bloggflöde är ganska dynamiskt. jag vet inte hur många som är i flödet, ibland har jag jättemycket fotobloggar i det och ibland jättemycket mat. men det är någonstans mellan 80-120 kanske? det är svårt att uppskatta tiden men jag lägger nog mest tid på min egen blogg, så jag bryter mot den där framgångsregeln jag nämner i podden.

  Träningsglädje 2014-08-06 10:01:36
  Svara
 • Madelaine: en blogg leder ofta till en annan… 🙂 jag ”skummar” ofta igenom bloggar, använder Feedly som verktyg och det är sjukt bra – kan enkelt kolla bloggar i telefonen då också. när jag märker att jag inte brytt mig om en blogg på ett tag, dvs att jag bara bläddrat förbi den och knappt ens orkar läsa rubriken, ja då tar jag bort min prenumeration på den. så mitt bloggflöde är ganska dynamiskt. jag vet inte hur många som är i flödet, ibland har jag jättemycket fotobloggar i det och ibland jättemycket mat. men det är någonstans mellan 80-120 kanske? det är svårt att uppskatta tiden men jag lägger nog mest tid på min egen blogg, så jag bryter mot den där framgångsregeln jag nämner i podden.

  Träningsglädje 2014-08-06 10:01:36
  Svara
 • Jag fattar inte hur du hittar alla bloggar?
  Jag tycker det är imponerande.
  Det verkar som du läser många, hur mycket tid lägger du på att läsa bloggar?
  Nyfiken bara 😉

  Madelaine 2014-08-06 09:55:28 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Jag fattar inte hur du hittar alla bloggar?
  Jag tycker det är imponerande.
  Det verkar som du läser många, hur mycket tid lägger du på att läsa bloggar?
  Nyfiken bara 😉

  Madelaine 2014-08-06 09:55:28 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Marja: 🙂

  admin 2014-08-05 23:53:17
  Svara
 • Marja: 🙂

  admin 2014-08-05 23:53:17
  Svara
 • Vad roligt, tack för tips! Ska både lyssna och läsa 🙂

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-08-04 17:40:58 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Vad roligt, tack för tips! Ska både lyssna och läsa 🙂

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-08-04 17:40:58 http://bakasockerfritt.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje