Längs med väg 26 (Nissastigen), ungefär 5 mil innan Halmstad (om du kommer norrifrån) ligger Skärshults camping. Det är synligt skyltat från vägen längs med en raksträcka och du kan se en sjö. Om du kör förbi i sommar (eller någon annan gång) – passa på att stanna och ta en paus!

Här finns en utmärkt badplats som det tydligen är 28 grader i just nu. Huruvida det är med den saken vet jag inte för jag provbadade aldrig, men däremot har jag hört att det ska vara fint att springa runt sjön och just det gjorde vi idag.

När jag vaknade imorse kände jag mig inte på humör för något alls. Ett dåligt tecken, för om jag inte gör just något alls kan jag bli på dåligt humör. Grabben vet såklart det där, så han insisterade att vi skulle åka till Skärshultsjön för att springa. Smart drag av honom!

Det finns två leder att välja på i Skärshult och runt sjön; 6 och 12 km. Vi valde den kortare och fick några kilometer fantastiskt fin stig i tallskog – och någon enstaka kilometer på rätt trist grusväg.

Efteråt åkte vi till våffelstugan i Glassbo och åt småkakor för 7 kronor stycket och drack Loranga. Det här med att kombinera träning och fika är inte helt och hållet reserverat cyklister och funkar fint för semesterutflykter där man kombinerar det bästa av båda världar.

[insert]skärshult camping och badplats vandringsled  traningsgladje.se[/insert][insert] glassbo våffelstuga traningsgladje.se[/insert][insert] glassbo våffelstuga traningsgladje.se[/insert][insert] glassbo våffelstuga traningsgladje.se[/insert]

0