Jag har varit en sväng till Småland idag och hälsat på en kompis från bloggtidens begynnelse. Hon träningsbloggade också och bodde i Göteborg och vi sågs en del. Sedan dess har vi hållit kontakten och idag sågs vi igen för första gången på många år.

Hon har några hästar och vi tog med dem ner till sjön för att bada. Sedan satt vi i hennes rogivande trädgårdsland och pratade och åt fantastiskt goda krusbär från busken intill.

När jag kom tillbaks till Halmstad åkte vi raka vägen till Riccardos för landets godaste glass (jag valde smakerna mandel och mango) och sedan köpte vi picknickmat och åkte till stranden.

Fastän klockan var efter 18 var det ett gäng som var kvar; det var varmt och soligt och vi inväntade tålmodigt solnedgången. Den kom inom sin tid, och om det är någonting man inte kan fota sig mätt på så är det kattungar och hundvalpar, frukost och solnedgångar.

[insert]frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert][insert]frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert][insert]frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert][insert]frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert][insert]frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert][insert]frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert][insert] frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert][insert]frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert][insert]frösakull tylösand solnedgång - SUNSET - traningsgladje.se[/insert]

0