Nu går jag in på min sista vecka innan semestern. Jag har dessutom varit taktisk och går på semester på torsdag. Jag kommer att åka söderut men håller mig inom Sveriges gränser. Oavsett väder så kommer det bli bra, jag har haft så mycket sol och värme här i Åre att jag är nöjd så det räcker och bli över.

För den som har missat veckans väderleksrapport så visar den sol och nästan 30 grader här uppe i norr och jag blir så glad när jag kör på min Åreväg (ja, den heter så) och ser folk som badar längs stränderna som kantar Åresjön. Jag passade till och med på att ta ett dopp igår!

Jag har ingen träningsplan för den här veckan, jag ska livsnjutarträna! Cykeln kommer att åka med bak på bilen när jag åker och jag ser fram emot några mil här och där.

Kroppen känner sig återhämtad och det är dags att jaga steg med min Garmin Vivofit. I lördags loggade jag nästan 70 000 steg och jag tycker generellt att det är lätt att casha in på stegen så länge jag inte tar bilen när jag ska korta sträckor. Som till jobbet till exempel. Jag körde bil till jobbet en dag förra veckan på grund av regn och den dagen gick jag bara runt 2000 steg. Men vanligtvis kammar jag hem typ 5000 steg bara på att gå fram och tillbaka till jobbet. Lägg på en 30 minuters promenad på det och jag är hemma.

Det jag tycker är mindre bra med min Vivofit är att den inte är superkänslig på mitt stillasittande; den tror att jag sitter still när jag till exempel sitter eller går och är lite långsam på att reagera då. Det är tråkigt att se den röda indikatorn som varnar för inaktivitet när jag håller på för fullt här hemma med att fixa tvätten till exempel. En kul bonusgrej är att se hur jag sover, mest för att kolla djupsömnen och så.

Overall så är jag nöjd med min Garmin Vivofit och de funktioner den tillhandahåller.

[insert]årebilder traningsgladje.se[/insert][insert] årebilder traningsgladje.se[/insert][insert] årebilder traningsgladje.se[/insert][insert] årebilder traningsgladje.se[/insert][insert] årebilder traningsgladje.se[/insert]

0