Min sambo har ett samarbete med flygbolaget KLM och han kommer att åka runt och springa på en massa kul ställen i världen med dem. Först ut är Amsterdam om jag inte har fel. Det är en kanonstad att springa i – jag sprang mitt absolut bästa lopp i Amsterdam samma dag som han sprang ett marathon där. Jag har aldrig någonsin sprungit så snabbt som jag gjorde då. Fast om du skulle fråga mig hur snabbt så skulle jag inte kunna svara för jag minns faktiskt inte.

I november ska han springa NYC marathon och jag ska följa med. Inte för att springa lopp utan för att åka på träningshelg. Jag tänkte leta upp lite kul gym med roliga klasser att gå på. Träningsresor behöver ju inte förpackas och bokas som färdiga paket utan den bästa träningsresan fixar man i många fall själv – då behöver man inte heller göra avkall på något.

Soul cycle har varit hett länge och jag har också koll på trx-gym och det här med roddintervaller i gruppträningsform. Men berätta – vad har ni mer hört talas om som jag borde kolla upp och kanske testa?

[insert]nyc[/insert]

0