Katten skrev ett intressant inlägg på tema ”det lutherska arvet” – om semester. Det går lite hand i hand med en pod jag gjorde för länge sedan som heter ”ett strävsamt liv” (pod nummer 13).

Apropå semester så slog det mig igår som en blixt från blå himmel vad jag ska fokusera på i höst: jag ska bli stark. Jag ska träna mycket styrka!

Oavsett vad jag gör så vill jag ha en riktning. Att vara i ingenmansland under längre tid funkar inte för mig. Jag gillar projekt och vill ha en tydlig start och målbild. Jag älskar att dela in året i de årstider vi har och skapa planer och listor hur jag vill uppleva dem på bästa sätt. Därför är livet efter semestern lika härligt som själva semestern, och tiden innan.

Att ”bli stark” kan vara något av en utmaning; det är mycket enklare mentalt att gå ut och springa skitlångt än att ställa mig på bron utanför dörren och lyfta en kettlebell. Men jag ska göra det.

Jag ska gå ut och springa också; gärna mycket trail uppför. Det är också ett sätt att bli stark. Inte långt från huset har jag grymma trappor för trappintervaller. Perfekta för starka ben inför en efterlängtad vintersäsong.

Man kan ju tycka att ett gymkort hade suttit på sin plats men jag tänkte faktiskt strunta i det också i höst. Jag har allt jag behöver och behöver jag något mer så skaffar jag det.

Så kära höst, när du väl kommer så är du välkommen.

[insert]åre sommar[/insert][insert] nalleklippan traningsgladje.se[/insert][insert] träning åre[/insert]

0