Jag blir så glad när jag hittar guldkorn runt knuten; som Hotell Havanna (och spa) i Varberg. Det är ett ställe jag sprang på av en slump när jag såg en bild på en blogg – och det var instant love.

Hotell Havanna är coolt förpackat och med bra innehåll, dessutom är hotellet en orgie i marrakechkakel (särskilt i deras “bad och spa”).

Det var egentligen tänkt att jag skulle cykla till Varberg idag men jag låg sömnlös under stora delar av natten och orkade inte riktigt ta tag i cyklingen. Medan min sambo var löpcoach i Varberg så gick jag en sväng på strandpromenaden och fascinerades av vågor och surf. Förra året testade jag också på vågsurfing när Annie var här.

När löpcoachandet var klart gick vi ner på Havannas bad och spa och jag gick bananas med kameran. Det fanns så mycket jag ville fota men hur jag än vände och vred på kameran så fick allting ändå inte plats på bild. Jag älskar hur man tänkt på varenda detalj!

Badet var riktigt coolt; Kuba möter Hemingway typ. Här fanns varmt bubbel, en skön pool, en typ av isvak, varmt och kallt fotbad med stenar, ångbastu, torrbastu, ångbad och duschar. Hela hotellet andas kontraster; snyggt, stilrent och avslappnat relaxed när designern möter bohemen.

Efteråt gick vi upp på restaurangen och åt en sen lunch – eller en tidig middag beroende på hur man ser på det. Jag valde öl från kuba (såklart) och en burgare (också såklart). Hade vi inte brytt oss om hur vi skulle ta oss hem på kvällen hade jag förmodligen varit kvar ännu och druckit drinkar på terassen.

[insert]IMG_7238 varberg strandpromenad[/insert][insert]IMG_7273 varberg våg[/insert][insert]IMG_7272 varberg surf[/insert][insert]IMG_7233 havanna hotell cykel[/insert][insert]IMG_7290 havanna hotell varberg[/insert][insert] IMG_7291 havanna hotell varberg spa[/insert][insert] IMG_7303 havanna hotell varberg spa dusch[/insert][insert]IMG_7321 havanna hotell spa bad pool[/insert][insert] IMG_7329 havanna hotell varberg spa[/insert][insert] IMG_7331 havanna hotell varberg meny[/insert][insert] IMG_7338 havanna hotell varberg restaurang[/insert][insert] IMG_7344 havanna hotell restaurang varberg[/insert]

0