Igår var det väldigt mycket ”dagen efter” för min del. Av känslan att döma hade det lika gärna kunnat vara dagen efter en sjuhelsikes stor och galen fest som efter ett hejdundrande långpass. Men det var ju det senare förstås.

Kroppen var seg, huvudet likaså, och jag gjorde inte mycket. Jag får sällan träningsvärk när jag springer men jag kände mig lite stapplig. Mitt högerknä stramade lite eftersom jag vid ett oaktsamt tillfälle halkat på en sten och fångade upp snedsteget med knät. Jag gillar inte blod så jag stannade inte kollade hur det var ställt utan fortsatte framåt. Det var dessutom vid det tillfälle då jag jag jagades av en elak geting så jag hade inte riktigt tid…

Gårdagen spenderades därför på balkongen i solskenet; jag planterade om lite sallad, målade naglarna i olika färger och när det blev kväll flanerade jag till Dahlboms och drack champagne.

Idag är jag piggare och borde ta tag i det här huset jag bor i. Jag borde städa, tvätta, fylla kylskåpet med mat och jobba på ordningen sådär lite allmänt. Men, orka?

Istället gjorde jag pannkakor. Varje gång jag ser en bild på en hög med pannkakor vill jag hoppa rätt in i den. Jag utgick från det här receptet på amerikanska pannkakor men bytte ut mjölet till mandelmjöl.

I senaste lådan av healthy box fick jag med hampafrön från Goforlife och jäklar vad kul de är. Har haft dem på smoothies och grejer och de är liksom mjuka och mumsiga, det perfekta strösslet!

[insert]glutenfria pannkakor traningsgladje.se[/insert][insert]glutenfria pannkakor traningsgladje.se[/insert][insert]glutenfria pannkakor traningsgladje.se[/insert][insert] glutenfria pannkakor traningsgladje.se[/insert][insert] glutenfria pannkakor traningsgladje.se[/insert]

0