Det var så himla varmt och soligt igår eftermiddag och det var så mycket jag ville göra; springa trail, cykla, styrketräna – och ligga på balkongen och bara ta det lugnt.

Jag gjorde det sistnämnda ett tag; läste några tidningar i Readly (finns det något vedertaget begrepp för det där?) och hade det allmänt bra. Jag kikade lite på mina fjällkartor men just då fanns det ingen led eller stig som riktigt lockade.

När klockan var 21 kom jag på att jag skulle cykla. Fram med pumpen och på med cykelkläderna, att bli klar gick riktigt fort den här gången.

Jag cyklade gamla Årevägen bort mot Duved och tänkte cykla den fram och tillbaka några gånger, men i Duved kom jag på att jag kunde cykla en bit på E14 mot Norge och sedan in på Skalstugevägen mot Åre golfbana och Tännforsen. Någonstans efter 30-40 minuter vände jag och cyklade hemåt igen.

När jag passerat Tegefjäll och bara hade några enstaka kilometrar hem tornade Åreskutan upp framför mig och solen sken på hela berget fastän klockan var över 22 och det var magiskt vackert. Det är en ynnest att få träna sig lycklig så himla ofta här uppe.

Cykeltröjan jag hade på mig är från Craft Sportswear och har en massa små reflexer på sig. Smart!

[insert]craft sportswear cykelkläder[/insert] [insert]craft sportswear cykelkläder[/insert] [insert]craft sportswear cykelkläder[/insert]

0