Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#Bikelife

Den här dagen var som gjord för att cykla tänkte jag imorse när jag slog upp mina gröna; så cykling blev det. Grabben skulle ut på långpass och jag skickade iväg honom på rundan om Eriksnäsbo här i Hälsingland – och så körde jag den åt andra hållet.

Den är ju bara 3 mil och det där ”bara” är relativt. Lite kort för en cykelrunda – lite långt om man ska springa. Fast alldeles lagom om man maratontränar. Eftersom han springer snabbt så funkade det fint för mig att rulla bredvid sista biten när jag mött upp honom och vänt hemåt.

Att cykla idag var som att cykla i glass med varm chokladsås. Luften liksom skiktade sig och var ömsom brännande het men nu och då cyklade jag in i ett parti med kallare luft. Det doftade av bränd skog, barr och tvål. Sommardoft!

När vi tog paus för att han skulle dricka undrade jag om man kunde dö genom att bli uppäten av bromsar. Så omsvärmad var jag just då, mitt ute på en öde landsväg i skogen där ingen kan höra en skrika från bromsbett.

Fast jag fick nog bara ett faktiskt.

nishiki limited carbon ultra traningsgladje.setraningsgladje.se hälsingland eriksnäsbo cykling craft sportswear bike traningsgladje.se craft sportswear bike traningsgladje.setraningsgladje.se hälsingland eriksnäsbo cykling

Cykelkläder // Craft Sportswear. Cykel // Nishiki Limited.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • […] är ju torsdag och då ska vi kastas tillbaka i en sedvanlig throwback Thursday. Som den här dagen i juli som ser alldeles solig och jättevarm ut! Eller när blixten slog ner – satan i gatan vad det regnade den […]

  Sommar i Åre - bästa tipsen 2015-06-11 10:19:36 http://www.traningsgladje.se/2015/06/sommarminnen/
  Svara
 • […] är ju torsdag och då ska vi kastas tillbaka i en sedvanlig throwback Thursday. Som den här dagen i juli som ser alldeles solig och jättevarm ut! Eller när blixten slog ner – satan i gatan vad det regnade den […]

  Sommar i Åre - bästa tipsen 2015-06-11 10:19:36 http://www.traningsgladje.se/2015/06/sommarminnen/
  Svara
 • Ser så härligt ut, underbara natur!
  Har nyligen själv börjat cykla och jag är redan fast! 🙂

  Karoline 2014-07-26 19:06:04 http://karolineperssons.blogg.se/?tmp=187824
  Svara
 • Ser så härligt ut, underbara natur!
  Har nyligen själv börjat cykla och jag är redan fast! 🙂

  Karoline 2014-07-26 19:06:04 http://karolineperssons.blogg.se/?tmp=187824
  Svara
 • Åh vad jag saknar min cykel. Den står nere hos mina svärföräldrar och det är ingen idé att jag hämtar den för jag får inte lov att cykla ändå. Jag hoppas hinna cykla lite innan det blir vinter.

  Vad fantastiska ni är som klarar av att träna i den här värmen. Wow!

  Dorotea Petttersson 2014-07-25 23:07:46 http://www.dorro.se
  Svara
 • Åh vad jag saknar min cykel. Den står nere hos mina svärföräldrar och det är ingen idé att jag hämtar den för jag får inte lov att cykla ändå. Jag hoppas hinna cykla lite innan det blir vinter.

  Vad fantastiska ni är som klarar av att träna i den här värmen. Wow!

  Dorotea Petttersson 2014-07-25 23:07:46 http://www.dorro.se
  Svara
 • Åh underbara Hälsingland, jag har min farmor och farfar i Ljusdal och det är mitt absoluta favoritställe i Sverige. Hälsingland överlag är en favorit hos mig. Passar alltid på att springa på Måga när jag är där, jag älskar att springa längs med Ljusnan. Har dock inte sprungit Ljusnanleden än men det ska bli nästa projekt tänkte jag 🙂 Tack för en fantastisk blogg och en lika fantastisk pod, den får ofta vara med på mina löprundor. Stor kram och keep up the good work! Mvh trogen läsare och poddlyssnare 🙂

  Helena 2014-07-25 09:39:29
  Svara
 • Åh underbara Hälsingland, jag har min farmor och farfar i Ljusdal och det är mitt absoluta favoritställe i Sverige. Hälsingland överlag är en favorit hos mig. Passar alltid på att springa på Måga när jag är där, jag älskar att springa längs med Ljusnan. Har dock inte sprungit Ljusnanleden än men det ska bli nästa projekt tänkte jag 🙂 Tack för en fantastisk blogg och en lika fantastisk pod, den får ofta vara med på mina löprundor. Stor kram och keep up the good work! Mvh trogen läsare och poddlyssnare 🙂

  Helena 2014-07-25 09:39:29
  Svara
 • Snyggt par och härlig runda, och dom där bromsen…. jag blir galen..

  Mari 2014-07-25 07:40:32 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Snyggt par och härlig runda, och dom där bromsen…. jag blir galen..

  Mari 2014-07-25 07:40:32 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Dina cykelhandskar.. <3

  Dessi 2014-07-25 01:56:31 http://www.dessi.se
  Svara
 • Dina cykelhandskar.. <3

  Dessi 2014-07-25 01:56:31 http://www.dessi.se
  Svara
 • Hvilket kamera har du? Synes du tar så fine bilder. Og by the way, jeg digger at bloggen nå viser stooore bilder!

  L 2014-07-25 00:00:52
  Svara
 • Hvilket kamera har du? Synes du tar så fine bilder. Og by the way, jeg digger at bloggen nå viser stooore bilder!

  L 2014-07-25 00:00:52
  Svara
 • Det är verkligen en härlig och fin runda. Utsikten vid toppen av backen i Gäddvik är verkligen fantastisk. Lite synd att asfalten blir sämre och sämre för varje år dock.

  Hoppas ni har det fortsatt härligt här i Hälsingland!

  Svara
 • Det är verkligen en härlig och fin runda. Utsikten vid toppen av backen i Gäddvik är verkligen fantastisk. Lite synd att asfalten blir sämre och sämre för varje år dock.

  Hoppas ni har det fortsatt härligt här i Hälsingland!

  Svara
 • Madelaine: tack vad söt du är!!

  Träningsglädje 2014-07-24 20:21:49
  Svara
 • Madelaine: tack vad söt du är!!

  Träningsglädje 2014-07-24 20:21:49
  Svara
 • Din sambo/särbo måste vara gjord av stål som fixar att springa 3 mil i den här värmen. Vi hade 31 grader i Karlstad idag.
  Puh.
  Jag är mäkta imponerad.
  Förresten är ni nog det häftigaste paret ”ever” ;).

  Madelaine 2014-07-24 19:57:35 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Din sambo/särbo måste vara gjord av stål som fixar att springa 3 mil i den här värmen. Vi hade 31 grader i Karlstad idag.
  Puh.
  Jag är mäkta imponerad.
  Förresten är ni nog det häftigaste paret ”ever” ;).

  Madelaine 2014-07-24 19:57:35 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk