Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ensamhet

Ett nytt podavsnitt har sett dagens ljus; det handlar om ensamhet. Så påpassligt när var man spenderar sommarkvällarna i glada vänners lag, semestrar med familjen och trängs på picknickfiltar.

Vill du ta med dig en tidning till hängmattan men inte orkar släpa runt på dem så ska du spana in Readly som är sponsor till Träningsglädje TALKS. Nu kan du testa tjänsten gratis så passa på! Mitt tips är alla roliga fototidningar som finns; lär dig att fota bättre i sommar!

träningsglädje talks readly

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • […] Ni är många som känner lika har jag förstått – lyssna på Träningsglädje talks om ensamhet! […]

  Träningsglädje talks om den självvalda ensamheten | Om du var mina träningstajts – hade du varit svettig nu 2014-07-18 12:12:57 http://minatraningstajts.wordpress.com/2014/07/18/traningsgladje-talks-om-den-sjalvvalda-ensamheten/
  Svara
 • […] Ni är många som känner lika har jag förstått – lyssna på Träningsglädje talks om ensamhet! […]

  Träningsglädje talks om den självvalda ensamheten | Om du var mina träningstajts – hade du varit svettig nu 2014-07-18 12:12:57 http://minatraningstajts.wordpress.com/2014/07/18/traningsgladje-talks-om-den-sjalvvalda-ensamheten/
  Svara
 • Du har rätt ännu en gång! Så klok så klok, håller med dej om ensamhetens skillnad i storstäder och på landsbygden/mindre orter. Väldigt bra podd, löööve it!

  vicky 2014-07-17 11:28:34
  Svara
 • Du har rätt ännu en gång! Så klok så klok, håller med dej om ensamhetens skillnad i storstäder och på landsbygden/mindre orter. Väldigt bra podd, löööve it!

  vicky 2014-07-17 11:28:34
  Svara
 • Tack för ett bra avsnitt! Väldigt intressant och genomtänkt. Jag brukar skilja på ensam och själv. Tycker om att vara själv ibland. Bara jag. Och då oftast självvalt. Ensam får ofta en mer negativ klang.
  Verkar som om du och många andra har varit mer sociala i yngre år och blivit mer i behov av lugn och att vara själv som vuxen. Jag kan förvånas över att jag är tvärtom – hade inga problem att sitta hemma själv en helg när jag var i tonåren, men har blivit mer social med åren. Kanske blir extremt social när jag närmar mig pension.

  Snorkkis 2014-07-16 14:38:36 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • Tack för ett bra avsnitt! Väldigt intressant och genomtänkt. Jag brukar skilja på ensam och själv. Tycker om att vara själv ibland. Bara jag. Och då oftast självvalt. Ensam får ofta en mer negativ klang.
  Verkar som om du och många andra har varit mer sociala i yngre år och blivit mer i behov av lugn och att vara själv som vuxen. Jag kan förvånas över att jag är tvärtom – hade inga problem att sitta hemma själv en helg när jag var i tonåren, men har blivit mer social med åren. Kanske blir extremt social när jag närmar mig pension.

  Snorkkis 2014-07-16 14:38:36 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • Marja: ja gör det! 🙂

  Jenny: vad coolt att du vågade göra det! och tack!

  Madelaine: tack! visst är det konstigt hur det ändras med tiden.

  Susanna: det låter märkligt för det är inspelat med hög volym. avsnittet med Jessica kom det bara ljud från vänster upptäckte jag men detta ska verkligen funka, jag har lyssnat på det i min telefon också och det ska inte vara några konstigheter.

  admin 2014-07-16 10:07:39
  Svara
 • Marja: ja gör det! 🙂

  Jenny: vad coolt att du vågade göra det! och tack!

  Madelaine: tack! visst är det konstigt hur det ändras med tiden.

  Susanna: det låter märkligt för det är inspelat med hög volym. avsnittet med Jessica kom det bara ljud från vänster upptäckte jag men detta ska verkligen funka, jag har lyssnat på det i min telefon också och det ska inte vara några konstigheter.

  admin 2014-07-16 10:07:39
  Svara
 • Fantastiskt avsnitt! Det enda är och det kanske bara är jag, att jag måste höja volymen jättemycket för att höra något alls. Detta avsnitt var bättre men de förra med jessica claren gav jag upp att lyssna på för trots maxvolym hördes det knappt.

  Måste också bara säga att jag är avundsjuk på ditt liv! Så fortsätt med vad du gör, för du inspirerar!

  Susanna 2014-07-16 08:42:59
  Svara
 • Fantastiskt avsnitt! Det enda är och det kanske bara är jag, att jag måste höja volymen jättemycket för att höra något alls. Detta avsnitt var bättre men de förra med jessica claren gav jag upp att lyssna på för trots maxvolym hördes det knappt.

  Måste också bara säga att jag är avundsjuk på ditt liv! Så fortsätt med vad du gör, för du inspirerar!

  Susanna 2014-07-16 08:42:59
  Svara
 • Som jag har längtat 🙂
  Fantastiskt bra avsnitt.
  Får nog erkänna att jag många gånger känt mig ensam på ett negativt sätt, men precis som du nämner, i jämförelse med andra. Eller egentligen, som man tror att andra har det.
  Nu var det längesedan men när jag var yngre kände jag det ofta så och kände mig rätt misslyckad.

  För övrigt, grymt läckert avslut på podden.
  Tack

  Madelaine 2014-07-16 07:25:01 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Som jag har längtat 🙂
  Fantastiskt bra avsnitt.
  Får nog erkänna att jag många gånger känt mig ensam på ett negativt sätt, men precis som du nämner, i jämförelse med andra. Eller egentligen, som man tror att andra har det.
  Nu var det längesedan men när jag var yngre kände jag det ofta så och kände mig rätt misslyckad.

  För övrigt, grymt läckert avslut på podden.
  Tack

  Madelaine 2014-07-16 07:25:01 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Wow, vilket avsnitt! Det är ett tag sedan jag snöade in på din blogg, och har läst den sedan dess. Det här podd avsnittet var helt super, och man kunde känna igen sig i det mesta. Det är verkligen när man jämför sig med andra, som mam har svårt att acceptera sig själv eller vara nöjd med den man är. Det mottot du skrev om, if not now then when, gav även mig en tankeställare. Att våga göra något helt annat, att våga gå sin egen väg och att en utmaning är till för att utmana sig själv, och inte en prestation för att bevisa något. För ett år sedan tog jag mitt år off och stack till lappland, och efteråt saknar jag speciellt mentaliteten och hur jag minns att jag verkligen njöt av mitt liv och mådde toppen! Där blev jag min egna bästa vän.
  Tack för att vi får följa med på dina äventyr!
  Vänliga hälsningar, Jenny

  Jenny 2014-07-15 14:16:29
  Svara
 • Wow, vilket avsnitt! Det är ett tag sedan jag snöade in på din blogg, och har läst den sedan dess. Det här podd avsnittet var helt super, och man kunde känna igen sig i det mesta. Det är verkligen när man jämför sig med andra, som mam har svårt att acceptera sig själv eller vara nöjd med den man är. Det mottot du skrev om, if not now then when, gav även mig en tankeställare. Att våga göra något helt annat, att våga gå sin egen väg och att en utmaning är till för att utmana sig själv, och inte en prestation för att bevisa något. För ett år sedan tog jag mitt år off och stack till lappland, och efteråt saknar jag speciellt mentaliteten och hur jag minns att jag verkligen njöt av mitt liv och mådde toppen! Där blev jag min egna bästa vän.
  Tack för att vi får följa med på dina äventyr!
  Vänliga hälsningar, Jenny

  Jenny 2014-07-15 14:16:29
  Svara
 • Vad kul med ett nytt avsnitt! Det ska jag lyssna på ikväll (när jag inte är på kontroet med andra ord ;))

  byMarja - Baka Sockerfritt 2014-07-15 10:24:24 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Vad kul med ett nytt avsnitt! Det ska jag lyssna på ikväll (när jag inte är på kontroet med andra ord ;))

  byMarja - Baka Sockerfritt 2014-07-15 10:24:24 http://bakasockerfritt.se/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg