Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gadgets

Jag har köpt en ny pryl. Det började med att jag läste om den i någon tidning, sedan började jag förhöra mig lite på Twitter. Och så träffade jag KarinTri förra veckan och efter det slog jag till. Hon hade nämligen också en Garmin Vivofit.

Jag laddade hem appen Moves för några veckor sedan och den var ju kul och så men den åt upp alldeles för mycket batteri. Men jag tyckte det var lite kul med stegräknaren och att den mätte på lite olika sätt, och att den höll koll på sträcka också.

Garmin Vivofit gör just det: räknar steg och sträcka och håller koll på sömnen. Och så kan man använda den som pulsklocka när man gör annat som inte innebär promenader eller löpning.

Jag funderade på en Jawbone UP också men det fina med Garmin Vivofit är att den har dels en skärm och dels en klocka, så mitt behov av en helt vanlig rätt så sportig klocka infriades liksom på köpet.

Sedan är jag medveten om att den har sina brister men jag kan leva med det. Till och med att det strulade när jag skulle synka den mot mjukvaran – men det är fint med extremt kompetenta vänner som Karin som kan berätta sådant som inte står i manualen.

Så, om du upplever att det inte funkar att paira eller synka din Garmin Vivofit med mjukvaran på din dator så testa att hämta hem Garmin Connectappen till din smartphone och paira och synka där först så funkar det på datorn sedan med.

Sådär ja. Nu ska jag ut och jaga steg.

IMG_6110 garmin vivofit IMG_6102 garmin vivofit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Oj, vad snygg! Lita habegär på den! 🙂

  Malin 2014-07-20 17:51:15 http://www.malinstang.se
  Svara
 • Oj, vad snygg! Lita habegär på den! 🙂

  Malin 2014-07-20 17:51:15 http://www.malinstang.se
  Svara
 • Min Mr Skåne är helt besatt av sin, jag förstår dock inte varför han sover med den 😉 hehe

  Dietandthecity/Alex 2014-07-15 21:15:11 http://dietandthecity.wordpress.com/
  Svara
 • Min Mr Skåne är helt besatt av sin, jag förstår dock inte varför han sover med den 😉 hehe

  Dietandthecity/Alex 2014-07-15 21:15:11 http://dietandthecity.wordpress.com/
  Svara
 • Jag köpte en Jawbone, och tappade den när jag provade kläder tre dagar senare… :/ Köpte sedan en Fitbit One istället, ffa för att jag jobbar inom vården, så när min semester är slut så får jag inte ha klocka/armband (så jag vet inte riktigt hur jag tänkte vad gäller Jawbonen…). Den är rätt kul, och gör framförallt att jag rör mig mer i vardagen, utöver min träning. Guld!

  Henriettae 2014-07-15 05:11:51
  Svara
 • Jag köpte en Jawbone, och tappade den när jag provade kläder tre dagar senare… :/ Köpte sedan en Fitbit One istället, ffa för att jag jobbar inom vården, så när min semester är slut så får jag inte ha klocka/armband (så jag vet inte riktigt hur jag tänkte vad gäller Jawbonen…). Den är rätt kul, och gör framförallt att jag rör mig mer i vardagen, utöver min träning. Guld!

  Henriettae 2014-07-15 05:11:51
  Svara
 • Ooooh, älskar nya gadgets! Jag gillade också moves-konceptet, men fick radera appen just pga batteridräneringen. Gick ju inte att jobba när batteriet dog vid lunch. Men denna är alltså liknande? Gillar framförallt det där med sömnkoll – det påverkar ju vardagen så himla mycket så det vore bra att lära känna sin sömncykel lite mer.

  Pigg&Duktig 2014-07-14 23:03:54 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Ooooh, älskar nya gadgets! Jag gillade också moves-konceptet, men fick radera appen just pga batteridräneringen. Gick ju inte att jobba när batteriet dog vid lunch. Men denna är alltså liknande? Gillar framförallt det där med sömnkoll – det påverkar ju vardagen så himla mycket så det vore bra att lära känna sin sömncykel lite mer.

  Pigg&Duktig 2014-07-14 23:03:54 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Marre: vet inte riktigt, tror de båda har sina fördelar – men jag ville ha något som visade tiden också.

  admin 2014-07-14 21:25:11
  Svara
 • Marre: vet inte riktigt, tror de båda har sina fördelar – men jag ville ha något som visade tiden också.

  admin 2014-07-14 21:25:11
  Svara
 • Skoj! Gissar att den där är bättre än Jawbone.

  @marrre1 2014-07-14 21:16:16
  Svara
 • Skoj! Gissar att den där är bättre än Jawbone.

  @marrre1 2014-07-14 21:16:16
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger