Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagen efter

Igår var det väldigt mycket ”dagen efter” för min del. Av känslan att döma hade det lika gärna kunnat vara dagen efter en sjuhelsikes stor och galen fest som efter ett hejdundrande långpass. Men det var ju det senare förstås.

Kroppen var seg, huvudet likaså, och jag gjorde inte mycket. Jag får sällan träningsvärk när jag springer men jag kände mig lite stapplig. Mitt högerknä stramade lite eftersom jag vid ett oaktsamt tillfälle halkat på en sten och fångade upp snedsteget med knät. Jag gillar inte blod så jag stannade inte kollade hur det var ställt utan fortsatte framåt. Det var dessutom vid det tillfälle då jag jag jagades av en elak geting så jag hade inte riktigt tid…

Gårdagen spenderades därför på balkongen i solskenet; jag planterade om lite sallad, målade naglarna i olika färger och när det blev kväll flanerade jag till Dahlboms och drack champagne.

Idag är jag piggare och borde ta tag i det här huset jag bor i. Jag borde städa, tvätta, fylla kylskåpet med mat och jobba på ordningen sådär lite allmänt. Men, orka?

Istället gjorde jag pannkakor. Varje gång jag ser en bild på en hög med pannkakor vill jag hoppa rätt in i den. Jag utgick från det här receptet på amerikanska pannkakor men bytte ut mjölet till mandelmjöl.

I senaste lådan av healthy box fick jag med hampafrön från Goforlife och jäklar vad kul de är. Har haft dem på smoothies och grejer och de är liksom mjuka och mumsiga, det perfekta strösslet!

glutenfria pannkakor traningsgladje.seglutenfria pannkakor traningsgladje.seglutenfria pannkakor traningsgladje.se glutenfria pannkakor traningsgladje.se glutenfria pannkakor traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jo det kändes ju att man hade sprungit mycket uppför och nerför, speciellt nerför. satan i gatan vad vissa backar tog hårt! Men det gick förvånansvärt bra ändå dag 2, lite segt i början att komma igång men efter ett tag gick det bättre. Som tur var så skulle vi ju ner från fjället så det var ju betydligt mycket mer ner än upp. Det som kändes mest var nog axlarna, även om ryggsäcken var lätt så blir det ju att det skumpar lite för varje steg man tar. Detta var innan den stora värmeböljan som kom i början på veckan. vi hade jättefint väder och lite lagom varmt, ganska skönt ändå. Tycker det är jobbigt att springa när det är för varmt även om det såklart är svalare uppe på fjället. Plus att vi slapp mygg o annan skit! 😉 Igår när vi var ute så blev vi liksom du förföljda av bromsar och andra onda flygfän, usch! Kan verkligen förstöra en annars så fantastisk tur. Men men, de har väl sin plats i näringskedjan. Eller nåt sånt. 😉

  Fanny 2014-07-13 23:10:01
  Svara
 • Fanny: åh det låter härligt!! Hur mådde fötterna dag 2?? (Eller benen)

  Träningsglädje 2014-07-13 22:56:32
  Svara
 • Ja det var fantastiskt! Jag (och min käre far) gjorde som vi gör när vi vandrar på stuga fast vi sprang istället. vi hade en lätt ryggsäck, min vägde drygt fyra kilo. Hade med några extra kläder o lite att äta och så. sedan köpte vi middag, frukost och lunchpacke på fjällstationen. vi hyrde även lakan och handduk för att slippa ha med oss det. Vi sprang, eller ja luffsade, sprang, gick snabbt till Helags fjällstation och där är det ju väldigt bra för att man knappt behöver ha med sig något, mer än kläder då. 🙂
  Det var som sagt jättekul, var faktiskt första gången jag sprang på fjället. och jag kan verkligen rekomendera det!

  Fanny 2014-07-13 22:06:58
  Svara
 • Fanny: åh vilket härligt äventyr det låter som!! hur bodde du på fjället? packade du lätt i ryggsäck? det där skulle jag ju vilja läsa ett blogginlägg om!!

  admin 2014-07-13 21:47:10
  Svara
 • Känner igen den känslan! Förra veckan sprang jag på fjället med en natts övernattning 30+23 km och samma dag som jag kom tillbaka efter turen så var jag pigg men dagen efter alltså, jag var helt slut, fram för allt i huvudet på något konstigt sätt. Blev typ akut sömnig på eftermiddagen och var tvungen att ta en liten tupplur, på en timme.. Nu har jag åkt ifrån vårt ställe i härliga funäsdalen och jag saknar det redan. Tur att jag kan kika in här och få se härliga bilder från fjällen för att stilla abstinensen! 🙂 Och läskas av dina fantastiska matbilder! Och visst är hampafrön gott, tycker de oskalade är ännu godare, blir så knaprigt och härligt. 🙂

  Fanny 2014-07-13 21:33:14
  Svara
 • Känner igen den känslan! Förra veckan sprang jag på fjället med en natts övernattning 30+23 km och samma dag som jag kom tillbaka efter turen så var jag pigg men dagen efter alltså, jag var helt slut, fram för allt i huvudet på något konstigt sätt. Blev typ akut sömnig på eftermiddagen och var tvungen att ta en liten tupplur, på en timme.. Nu har jag åkt ifrån vårt ställe i härliga funäsdalen och jag saknar det redan. Tur att jag kan kika in här och få se härliga bilder från fjällen för att stilla abstinensen! 🙂 Och läskas av dina fantastiska matbilder! Och visst är hampafrön gott, tycker de oskalade är ännu godare, blir så knaprigt och härligt. 🙂

  Fanny 2014-07-13 21:33:14
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg