Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYC is always a good idea

Min sambo har ett samarbete med flygbolaget KLM och han kommer att åka runt och springa på en massa kul ställen i världen med dem. Först ut är Amsterdam om jag inte har fel. Det är en kanonstad att springa i – jag sprang mitt absolut bästa lopp i Amsterdam samma dag som han sprang ett marathon där. Jag har aldrig någonsin sprungit så snabbt som jag gjorde då. Fast om du skulle fråga mig hur snabbt så skulle jag inte kunna svara för jag minns faktiskt inte.

I november ska han springa NYC marathon och jag ska följa med. Inte för att springa lopp utan för att åka på träningshelg. Jag tänkte leta upp lite kul gym med roliga klasser att gå på. Träningsresor behöver ju inte förpackas och bokas som färdiga paket utan den bästa träningsresan fixar man i många fall själv – då behöver man inte heller göra avkall på något.

Soul cycle har varit hett länge och jag har också koll på trx-gym och det här med roddintervaller i gruppträningsform. Men berätta – vad har ni mer hört talas om som jag borde kolla upp och kanske testa?

nyc

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Man
  Niklas Berglind
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk