Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ultra

Jag är bra på att träna mycket. Riktigt bra till och med. Eller, jag kanske var bra på det – för jag har ju varit lite mer mänsklig de senaste åren trots alla äventyr som jag betat av med rätt lite träning som förberedelse.

Alla kroppar är olika och fungerar på olika sätt och jag är enormt skeptisk mot allt som pekar mot en lösning för alla. De flesta av oss har ett hjärta och två ben och allt det där, men det är lite som hus. Bara för att alla hus har en grund att stå på betyder det inte att de är lika eller byggda på samma sätt.

Jag har en kropp som är stark i sig själv och som klarar av utmaningar och påfrestelser men som ändå är pigg på mer. Och mer är just vad den här veckan kommer att handla om.

Om inte mer än 3 veckor är det tänkt att jag ska springa ultradistans. Eller snarare tassa ultradistans – springa låter så fokuserat. För min del får det lilla fjällspringet ta den tid det tar – det finns inte någon anledning till att ha bråttom när man är ute på äventyr.

Jag tänker att det skulle kännas fint att klämma en tvåmilare i terräng innan dess så att huvudet blir lite lugnare så det blir veckans målsättning. Tillsammans med en del annat som jag gärna vill uppleva.

Kommande veckan ser ut att bli en kanonvecka rent vädermässigt och jag är så till mig över det att jag inte vet var jag ska göra av mig själv. Jag hoppar och studsar inombords och vill komma igång med veckan typ redan nu.

adidas sneakers

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • När kör du ditt långpass? Jag tänkte nu på lördag eller söndag. Kanske kan tajma dag?

  Annika - strongday.se 2014-07-08 07:39:21 http://strongday.se
  Svara
 • Coyntha: inget lopp utan egen löpning 🙂

  Maja: köpte dem i NYC men har sett dem online också, kolla Adidas på nätet!

  admin 2014-07-07 13:47:14
  Svara
 • Alltså skorna – dom ser så fina ut! Var har du hittat dom? 🙂 Kul med ultra!

  Maja 2014-07-07 12:59:41
  Svara
 • Vad är det för ultra du ska springa?
  Vad roligt!

  Coyntha 2014-07-07 09:23:21 http://coyntha.wordpress.com/
  Svara
 • Låter bra med toppen väder och långpass på fjället. Lycka till.

  Karin 2014-07-07 00:11:10
  Svara
 • Jag hejjar på dig på distans 😉

  Madelaine 2014-07-06 22:10:38 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Vad spännande! Njut av äventyret och tassandet. 🙂
  Kram M

  Rund är också en form! 2014-07-06 21:53:18 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger