Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bike life

Det var så himla varmt och soligt igår eftermiddag och det var så mycket jag ville göra; springa trail, cykla, styrketräna – och ligga på balkongen och bara ta det lugnt.

Jag gjorde det sistnämnda ett tag; läste några tidningar i Readly (finns det något vedertaget begrepp för det där?) och hade det allmänt bra. Jag kikade lite på mina fjällkartor men just då fanns det ingen led eller stig som riktigt lockade.

När klockan var 21 kom jag på att jag skulle cykla. Fram med pumpen och på med cykelkläderna, att bli klar gick riktigt fort den här gången.

Jag cyklade gamla Årevägen bort mot Duved och tänkte cykla den fram och tillbaka några gånger, men i Duved kom jag på att jag kunde cykla en bit på E14 mot Norge och sedan in på Skalstugevägen mot Åre golfbana och Tännforsen. Någonstans efter 30-40 minuter vände jag och cyklade hemåt igen.

När jag passerat Tegefjäll och bara hade några enstaka kilometrar hem tornade Åreskutan upp framför mig och solen sken på hela berget fastän klockan var över 22 och det var magiskt vackert. Det är en ynnest att få träna sig lycklig så himla ofta här uppe.

Cykeltröjan jag hade på mig är från Craft Sportswear och har en massa små reflexer på sig. Smart!

craft sportswear cykelkläder craft sportswear cykelkläder craft sportswear cykelkläder

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh så härligt!

  Anna Jansson 2014-07-03 20:53:43 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Åh så härligt!

  Anna Jansson 2014-07-03 20:53:43 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Superfin tröja! Jag har samma modell (tror jag) men i rött och svart. Och ditt leende sen, kan man annat än bli sugen på att ta fram landsvägsräsern idag igen, när man ser hur lycklig du ser ut?! Jag tog också ut min igår och det var ju faktiskt riktigt skoj.

  Sara Borg 2014-07-03 16:17:18 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Superfin tröja! Jag har samma modell (tror jag) men i rött och svart. Och ditt leende sen, kan man annat än bli sugen på att ta fram landsvägsräsern idag igen, när man ser hur lycklig du ser ut?! Jag tog också ut min igår och det var ju faktiskt riktigt skoj.

  Sara Borg 2014-07-03 16:17:18 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Underbart Sara!!!!

  Betty -the B-ROOM 2014-07-03 16:05:41 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Underbart Sara!!!!

  Betty -the B-ROOM 2014-07-03 16:05:41 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Vad underbart det låter! Bilderna är sååå fina!

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-07-03 15:27:42 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Vad underbart det låter! Bilderna är sååå fina!

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-07-03 15:27:42 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Låter så härligt!
  Blev så cykel-sugen så var tvungen att gå tillbaka i ditt arkiv & läsa om när du cyklade till Åre förra våren. Tänkte oxå se om jag hittade några bra tips på kläder & liknande när man ska ge sig ut på en långtur. Men i mitt snabba ögnande fann jag inte riktigt det…

  Har du lust att dela med dig lite av tankar kring kläder, mellanmål, solglasögon m.m. inför en lång tur? Jag (& en vän) ska förhoppningsvis cykla Gbg-Hstad här snart. Vi är båda fullständiga nybörjare, så alla tips är välkomna!

  Anna . P 2014-07-03 11:37:21
  Svara
 • Låter så härligt!
  Blev så cykel-sugen så var tvungen att gå tillbaka i ditt arkiv & läsa om när du cyklade till Åre förra våren. Tänkte oxå se om jag hittade några bra tips på kläder & liknande när man ska ge sig ut på en långtur. Men i mitt snabba ögnande fann jag inte riktigt det…

  Har du lust att dela med dig lite av tankar kring kläder, mellanmål, solglasögon m.m. inför en lång tur? Jag (& en vän) ska förhoppningsvis cykla Gbg-Hstad här snart. Vi är båda fullständiga nybörjare, så alla tips är välkomna!

  Anna . P 2014-07-03 11:37:21
  Svara
 • Så underbart! Jag har cyklat så lite landsväg åt Åre-hållet och tänker varje vår att jag ska och så blir det inte av. Det är ju inte så långt bort egentligen. Nu gav du mig inspiration att komma i väg! Sambon har pratat om att cykla från storlien och hem till stan. Jag ska nog haka på!
  Föressten jättesnygg cykeltröja!

  Helena Enqvist 2014-07-03 11:36:13 http://livetigymmet.blogspot.com
  Svara
 • Så underbart! Jag har cyklat så lite landsväg åt Åre-hållet och tänker varje vår att jag ska och så blir det inte av. Det är ju inte så långt bort egentligen. Nu gav du mig inspiration att komma i väg! Sambon har pratat om att cykla från storlien och hem till stan. Jag ska nog haka på!
  Föressten jättesnygg cykeltröja!

  Helena Enqvist 2014-07-03 11:36:13 http://livetigymmet.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg