När alla andra åker till Åre för multisport åker jag till Stockholm. Mitt flyg igår blev inställt så jag panikade lite och kom ner tidigare än tänkt. Fick åka första klass med extra benutrymme på köpet.

Stockholm mötte mig med kärlek och jag fick en härlig välkomstkommitté redan på Arlanda. Sedan träffade jag en annan vän som nyss varit väldigt sjuk i lunginflammation vilket är ett ytterligare tecken på att stress och psykisk ohälsa kan drabba oss på så många olika sätt och att kroppen är finurlig och faktiskt alltid ärlig.

På kvällen träffade jag en tredje vän som alltid får mig att känna mig wild and crazy och som knasig tonåring på nytt. Ni vet, en sådan där vän som gör allt det omöjliga känns så himla möjligt.

Och nu är det fredag morgon och helgen har inte ens börjat! Hur bra kan det här bli egentligen?

På dagens agenda står först frukost och sedan ett besök till en osteopat.

[insert]frukost med jordgubbar stockholm[/insert]

0