I det 36:e avsnittet av Träningsglädje TALKS pratar jag och Jessica om vad som gör en bra tränare, oavsett om det är en personlig tränare eller en gruppträningsinstruktör.

Jag har betat av ett gäng tränare under mina år och älskar verkligen att träna med en personlig tränare. För mig är personkemin extremt viktig och hur tränaren förhåller sig till träning och hur den kommunicerar träning. Erfarenhet, kunskap och nyfikenhet är tre framgångsnycklar men det finns absolut fler.

Lyssna på avsnittet som finns i närmsta podcastapp eller genom länkar här.

Jag är himla glad att kunna presentera Readly som ny sponsor. Readly är en smart app som gör att du kan läsa tidningar och böcker digitalt, i din telefon eller läsplatta till exempel. Här kan du testa Readly gratis!

[insert]träningsglädje talks readly[/insert]

0