1.

Adaras blogazine. Jag har hängt på Adarasbloggen hela dagen men de har ett minst lika fint blogazin. Du ska särskilt spana in sidorna 5 och 38.

2.

SUP. Boka först in en session med Mattias på WeShape för att lära dig grunderna i stand up paddling – sedan ska du haka på Surfbussen som anordnar SUP yoga i Stockholm som verkligen trendar just nu.

3.

Persikor. Jag har sprungit på 2 helt fabulösa recept som jag måste testa; dels grillade persikor i gröt och så persikor i focaccia.

4.

Oförnuft & känsla. En favoritpodcast (program från Sveriges Radio) med Helena von Zweigberk från förra året är äntligen tillbaka med en ny säsong, nu senast med ett avsnitt om magkänsla.

5.

Self love. Jag fick upp ögonen för A perfect 14 som har premiär i början av 2015 och har börjat följa många vackra människor som verkligen sprider self love. Bo Stanley, Elly Mayday och givetvis Robyn Lawley som är en utmärkt ambassadör för att promota any size. För det är precis det som allting handlar om; det ena är inte bättre än det andra. Såhär säger hon:

”Curves don’t epitomise a woman. Saying, ‘Skinny is ugly’ should be no more acceptable than saying fat is. I find all this stuff a very controlling and effective way of making women obsess over their weight, instead of exploiting their more important attributes, such as intellect, strength and power. We could be getting angry about unequal pay and unequal opportunities, but we’re too busy being told we’re not thin enough or curvy enough. We’re holding ourselves back.” [insert]

healthy is the new skinny sara[/insert]

0