Hörrni, det här med att tjäna pengar på bloggen kan göras på många sätt. Stirra er inte blind på annonser och affiliateprogram. Det är ett sätt att göra det, men det finns fler sätt och det som funkar bäst brukar vara att göra det på sitt egna vis. Här är några exempel på hur de jag följer gör:

> Lofsan har precis skapat en egen tjänst för PT Online

> Marja ger ut ett e-magasin på temat Baka Sockerfritt

> UnderbaraClara gör en hel massa grejer varav att ge ut böcker är en grej

> Betty drog igång ett eget gym

> Jessica kör löpgrupp

> Sofia anordnar träningsevents

> Och jag? Jag hjälper företag med digitala strategier, bland annat.

Vad vill jag ha sagt? Jo, att tänka utanför lådan. Att se bloggen som något större, som en plattform att stå på som öppnar dörren till mer. Internationella undersökningar (sorry, har inga svenska) visar att väldigt få bloggare som tjänar pengar, tjänar dem från annonser och sådant.

Vill ni ha lite inspiration i öronen vill jag tipsa om podden Small passive income – tack Katten för att du tipsade mig. Det tog ett tag innan jag kom in i den men nu gillar jag den väldigt mycket.

0