Jo men jag skulle ju springa trail igår kväll var det tänkt. Det gick inte alls. Jag hade siktet inställt på ett helt nytt ställe; en led i en annan by på ett annat fjäll. Men först var det så dåligt skyltat att jag inte ens förstod var leden började. Och sedan var det så dåligt skyltat att jag inte fattade var den fortsatte.

Efter att ha gått runt i en ögla i en skidbacke och sedan tänkt att jag skulle ta den snabba vägen och följa en bäck tillbaka (alltså gå i bäcken, inte vid sidan av) men sedan inse att det var en massa djur i vägen så var jag på oändligt dåligt humör.

Är det en sak jag verkligen inte gillar så är det när det inte blivit som jag tänkt mig på grund av saker som är helt onödiga. Jag svor både en och två gånger över de som dels var ansvariga för ledkartan och de som var ansvariga för skyltningen.

På vägen hem blev det bättre. Först fick jag se en uggla och sedan fick jag se en älg. Vi stod och tittade på varandra ett tag, lika nyfikna båda två, innan jag sade hejdå och vände hemåt.

[insert]sara[/insert] Jacka // Craft featherlight jacket. Tights // Craft PR tights (40% rea just nu). Skor // Inov-8 X-Talon 190

0