Sverige (läs: Stockholm) är som bekant ett av länderna i världen som är mest likt USA. Så snart en trend märks i USA så har vi den här med; senast i raden av trender är food trucks. En annan trend som börjar bli något daterad nu är pulled everything: pork, beef, chicken…

I butik kan man köpa sig en pulled quick fix och det har jag gjort ett gäng gånger. Men, se upp för danskt kött: läs innehållsförpackningen! Jag slog till på pulled chicken idag, tillsammans med ”Brooklyn” hamburgerbröd på surdeg, en kruka sallad, tomat och så en lemonad från juicedisken som backup när Brämhults myntonad var slut.

Sedan åt vi pulled chicken burgers på balkongen i solskenet innan jag spenderade resten av kvällen framför Animal Planet och min sambo åkte och jobbade.

pulled chicken burger

pulled chicken burger

pulled chicken burger

0