Söndagen var en sådan där dag som jag helst skulle ha velat dra täcket över näsan, för hur grått kan det egentligen bli utomhus? Definitivt fler än 50 nyanser i alla fall.

Jag spenderade stora delar av dagen framför datorn i det oändliga internetet och sedan begav jag mig på ett extremt lugnt långpass på 90 minuter. Och jag tänkte att trots allt som var grått så fanns det också så väldigt mycket färg; och jag började kika mig omkring och fokusera på det istället. På smörblommar och midsommarblommor, på gult och lila. På hallonbuskar och jättegröna ormbunkar. På ljusgrönt, skirt grönt, mörkgrönt och ruskigt grönt.

Och jag tänkte att det här med att inte fokusera på det man inte kan påverka faktiskt är en riktigt bra grej. I allt grått så finns det massor med färg, bara man öppnar ögonen och tittar.

[insert]åre sara[/insert]Jacka & tights // Craft Sportswear. Skor // Adidas Energy Boost.

0